Selvudvikling

Hvad er dit AHA-øjeblik?

Dit liv er fyldt med dem: Små aha-øjeblikke, som får verden til at åbenbare sig for dig. Skæbnesvangre sekunder, som får dit livs puslespil til pludselig at falde i hak, så du med ét indser, præcis hvilken vej du skal gå – eller hvad der virkelig er vigtigt for dig i livet!

Jeg har selv haft flere af dem - på godt og ondt. Det første - og største - da jeg som 17-årig fik erklæret modermærkekræft. Sygdommen blev heldigvis opdaget så tidligt, at det kunne fjernes ved en mindre operation. Jeg blev hurtigt rask igen, men døden havde pustet til mig - og det gjorde mig både stærk, bange og meget bevidst om at få kvalitet ind i mit liv - lige nu og her!

Herefter har jeg gjort det til en mission at bemærk de små åbenbaringer, hver dag byder på. Den natlige drøm, der måske forsøger at videregive mig vigtig information, eller en konflikt på arbejdet, som jeg kan lære noget vigtigt af …

AHA-øjeblikke er vores livs vejvisere - store som små. Men det kræver øvelse, refleksion og, vigtigst af alt, nærvær at lægge mærke til dem! Tre ting, vi oftest glemmer at tage os tid til i en travl hverdag.

KH
Camilla

Læs mere om: