Selvudvikling

Chefredaktøren: Øjeblikke, der ændrer liv

Livet er fuldt af øjeblikke. Øjeblikke, der ændrer liv. Øjeblikke, der brænder sig fast. Øjeblikke, der bringer uanet lykke.

Da mine børn blev født. Da min far døde. Da Helle Thorning blev Danmarks første kvindelige statsminister. Da Margrethe Vestager blev dronningen af Bruxelles. Da jeg sagde JA til min Karsten i kirken. Da jeg 13 år senere blev skilt. Da Elvis Presley sang ”Blue Hawaii”. Da Madonna lærte mig at give fanden i normerne og ”express yourself”. Da Prinsesse Diana døde. Da Malala stod op for pigers ret til at gå i skole. Da Oprah indtog talkshowscenen. Da Pernille Aalund ansatte mig som sin redaktionschef. Da jeg fandt modet til at være mig selv. Da jeg atter mødte den store kærlighed. Da jeg satte mig i stolen som chefredaktør på femina. Da jeg skrev min første bog. Da min voksne søn sagde, han var stolt af mig. Da jeg genfandt kærligheden til min barndomsø.
 
 
Livet er fuldt af øjeblikke. Øjeblikke, der ændrer liv. Øjeblikke, der brænder sig fast. Øjeblikke, der bringer uanet lykke.
 
”Livet er, hvad der sker dette øjeblik”, sagde den indiske filosof Krishnamurti (1895-1986). Og jeg øver mig hver dag i at frigøre mig fra fordomme og forventninger – og bare være til stede i den perlerække af øjeblikke, livet folder ud.
 
Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her
 
Velkommen til årets store GULD-nummer, hvor vi har valgt at hylde 100 af de øjeblikke – store som små – der har ændret kvindeliv gennem de sidste godt 100 år. Læs med. Husk med. Og fundér gerne over de øjeblikke i dit liv, der har brændt sig fast som milepæle i dit hjerte.
Billedet af mig er fra et af mit livs små stjernestunder: Da jeg sidste weekend deltog i min ældste nevøs bryllup. ”Slægt skal følge slægters gang”. Så smukt.
 
Camilla Kjems
Chefredaktør

FÅ ET SMUGKIG I VORES STORE GULDNUMMER I GALLERIET HERUNDER

Smugkig i ugens femina - 1840

 

 

 

Læs mere om: