Selvudvikling

Chefredaktøren: Grib livet!

For mig skal påsken i år primært bruges til én ting: Stilhed. Til at lukke ned for den evige strøm af e-mails og to do-lister. Til at logge af de sociale medier. Og til at være nærværende og fokusere ... på livet

Påske er for mig lig med eftertænksomhed – samt en af vores allersmukkeste højtider. Nogle af årest mest stille dage, der inviterer til fordybelse, taknemmelighed og lange gåture i forårets smukke spirende natur. Selvfølgelig afbrudt af hyggelige påskefrokoster i familiens favn, med sild og øl og alverdens lækkerier til det traditionelle danske frokostbord. Mums!
 
 
For mig skal påsken i år primært bruges til én ting: Stilhed. Til at lukke ned for den evige strøm af e-mails og to do-lister. Til at logge af de sociale medier, der stjæler min virkelighed og dyrebare tid. Og til at være nærværende og fokusere ... på livet. Det ægte, levede liv. For at huske mig selv på, hvad meningen med det hele virkelig er.
 
Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her
 
På min bogreol ligger ligger tre titler klar, som jeg glæder mig til at fordybe mig i i de højhellige påskedage:
· ”Tolv tiltaler” af Sørine Gotfredsen. Små essays, der ud fra emner som klima, kærlighed og identitet går i dybden med, hvad sammenhold egentlig er på trods af forskelligheder.
· ”Krop og ånd – Og meningen med livet” af læge Bente Klarlund Pedersen og præst Mikkel Wold, der udveksler meninger om stress, længslen efter mening og forholdet mellem tro og viden.
· ”Grib livet – Slip angsten” af psykolog og metakognitiv terapeut Pia Callesen, der introducerer læseren til en ny måde at håndtere tankemylder, følelser og bekymringer på, så vi kan slippe angsten og igen få overskud og lyst til at gå ud og gribe livet.
 
Velkommen til denne uges femina, der både byder på fordybelse, nærvær og nydelse til din påske. God læselyst.
 
Camilla Kjems
Chefredaktør
[email protected]
 
FÅ ET SMUGKIG I UGENS FEMINA I GALLERIET HERUNDER

Smugkig i ugens femina - 1915

 
Læs mere om: