camilla kjems
Selvudvikling

Chefredaktøren: Den største gave du kan give

Velkommen til denne uges Femina hvor vi blandt andet sætter fokus på organdonation Jeg selv er fuld organdonor og har været det i mange år. Skulle jeg en dag dø før tid (7-9-13) ville jeg synes det var uendeligt meningsfuldt, hvis jeg kunne give livet videre til en anden person, der ellers også ville dø

For tre år siden, flyttede jeg ind i min nye lejlighed, som jeg havde købt efter jeg blev skilt. Jeg blev straks mødt af opgangens mange naboer, der tog imod mig og mine børn med åbne arme - og hurtigt efter var jeg og mine børn en del af et unikt fællesskab, hvor opgangens i alt 30 børn leger på kryds og tværs. Kort tid efter jeg var flyttet ind, kunne jeg se at min overbos altan var fyldt med flag og balloner. "Tillykke" råbte jeg ud ad vinduet op til hende. "Er det dig der har fødselsdag", spurgte jeg. "Ja, jeg fylder 40, " svarede hun glad. "Hvor stort, Tillykke!
 
 
Hvordan har du det med at runde det skarpe hjørne?" fortsatte jeg. "Fantastisk", svarede hun. "Jeg er bare glad for at være i live". Det viste sig at min nabo, Rekke, var alvorligt syg og stod på venteliste til en ny lever, og pludselig blev mit spørgsmål om, hvordan hun havde det med at fylde 40, latterligt overfladisk (og jeg kunne efterfølgende have bidt tungen af mig selv)... En måned efter blev Rekke ringet op af Rigshospitalet med nyheden om at de havde fundet et match. En andens ulykke reddede Rekkes liv - et fremmed menneske, gav Rekke, hendes mand og to døtre det største man kan give et andet menneske: Livets gave.
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
Velkommen til denne uges Femina hvor vi blandt andet sætter fokus på organdonation. Jeg selv er fuld organdonor og har været det i mange år. Skulle jeg en dag dø før tid (7-9-13) ville jeg synes det var uendeligt meningsfuldt, hvis jeg kunne give livet videre til en anden person, der ellers også ville dø. Du kan læse Rekkes historie i denne uges femina, hvor du også kan møde Karen, hvis datter Esther også lever et raskt børneliv takket være organdonation. 
 
Camilla Kjems
Chefredaktør
 
FÅ ET SMUGKIG I UGENS FEMINA I GALLERIET HERUNDER

Smugkig i ugens femina - 1832

 
 
 

 

Læs mere om: