Brev til Nikoline Werdelin
Annas brevkasse

Brev til Nikoline Werdelin: "Jeg er forelsket i min elsker"

26. august 2019
Tekst og illustration af Nikoline Werdelin
"Jeg har gennem de sidste 3-4 år haft en elsker. Nu er jeg gået hen og blevet forelsket i ham, men jeg er bange for at miste ham, hvis jeg viser mine følelser". Læs ugens brev til Nikoline Werdelin her.

Kære Nikoline Werdelin

Jeg har i tre-fire år haft et uforpligtende forhold til en mand, jeg mødte via en datingside. Jeg ved, at han ikke er interesseret i et fast forhold, og at han ser andre indimellem. Det har egentlig passet mig godt, da jeg er alene med to teenagebørn på 13 og 16 år og ikke er interesseret i at bo sammen med en mand.
Han og jeg mødes til middage, koncerter og den slags. Vi overnatter kun sammen, når mine børn er hos deres far. Vi ses typisk et par gange om måneden – i perioder sjældnere. I løbet af sommeren har vi dog været mere sammen end ellers, men nu har jeg ikke hørt fra ham i et par uger. Det er sket før, men denne gang savner jeg ham og tænker konstant på ham. Jeg må nok erkende, at jeg er forelsket, men jeg ved jo, at det ikke kan blive til mere mellem os. Hvis jeg viser mine følelser, risikerer jeg at miste ham helt. Har du et godt råd? Du må ikke skrive, at jeg skal droppe ham. Knus fra Lotte LÆS OGSÅ: Jeg er forelsket i min kollega

Kære Lotte

Nej, tværtimod... jeg tror, du skal acceptere din binding. Og tage på en lang vandretur alene og tænke konsekvenserne igennem. Din elsker er i dit liv. Han optager dine tanker, han er en slags erotisk hobby. Måske han spærrer for en mand, som du kunne dele noget mere hverdag med. Hvor I sammen kunne tage det sure med det søde, have fælles venner og være der for hinanden ved alvorlig sygdom. Det er jo ikke det, du vil i disse år. Du har fået dine børn – du har prøvet familielivet. Selv om du føler dig forelsket og meget optaget af din elsker, er han dejlig plads- og tidsbesparende. Du er fri for kedsomlig hverdagsævl, metaltræthed og vanesex, og du bestemmer over din tid, når du ikke har børnene. Derudover er det en fin, selvbeskyttende måde at spare lidt på de dybe følelser.
Tænk over, hvad du vil med dit liv. Nu. Om et halvt års tid. Og hvis du en dag bliver gammel. Der er ikke noget i vejen for at leve, som du gør, og være forelsket, som du er. Bare du lever med åbne øjne. Mange hilsner Nikoline Skriv til Nikoline Werdelin Skriv til SØNDAG, Postboks 420, 0900 København C, og mærk kuverten »Nikoline Werdelin«. Eller send en email til nikoline@soendag.dk Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte brevene, og kun spørgsmål, der bringes i bladet, kan forvente svar.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også