Boligreportager

Bolig: Et hjem der emmer af historie

Det emmer af historie i Signe Bertelsen og hendes mand Marks lejlighed på Østerbro i København. Bygningen, der engang har huset Danmarks første socialdemokratiske statsminister, Thorvald Stauning, er fredet, og eftersom Signe slet ikke er til nye ting, og auktionshusene er hendes yndlingsbutikker, er lejligheden indrettet med unikke ting med patina og historie.

Hvem?
Signe Birkving Bertelsen, 33 år, ejer af KartotekCph.dk, som laver designede papirartikler, også kaldet dansk stationery. Hun bor sammen med sin mand, Mark Pelle Noppen, 34 år, som arbejder i et politisk sekretariat i Københavns Kommune, samt deres to børn, Karl og Esther.
 
Hvad?
185 m² lejlighed i historisk og fredet bygning.
 
Hvor?
Østerbro i København.
 

Signes bedste indretningstips

 
1. Køb klassikere 
De holder i mange år og er ofte pengene værd.
 
2. Køb brugt
Når man køber ting brugt, så har de en historie med sig, og så bliver de kun smukkere med tiden.
 
3. Køb litografier
Litografier er i modsætning til malerier ofte til at komme i nær-heden af. Og man kan sagtens stadig fornemme kunstneren bag.
 
4. Indret med bøger
Tilfør hygge til indretningen ved at pynte op med bøger. De har farver, de minder dig om gode oplevelser – og så giver de også en god akustik.
 
5. Indret med organiske materialer
Uldstoffer og andre organiske materialer tilfører hjemmet varme og ro. Har du en stresset hverdag, er det rart med et roligt hjem.
 
 

Galleri: Bolig - Et hjem der emmer af historie

 

 

Læs mere om: