https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/michelleprim.jpg
Selvudvikling

Skru op for livet!

22. oktober 2012
af Lonnie Kjer
foto: Tine Harden
Vink farvel til ’plejer’ og kram goddag til ’karmapolitiet’. Så får du måske lige så meget ud af livet som Michelle Hviid, der giver dit et skud af sit mod og sin beundringsværdige handlekraft i bogen ’Skru op for livet.’

"Hvis du altid gør, som du altid har gjort, bliver du ved med at få, hvad du altid har fået," kunne måske være hendes levesætning. Det er det nu ikke. Men forfatteren, foredragsholderen, bloggeren, iværksætteren og ambassadøren - blandt meget mere - gør aldrig dét, hun plejer at gøre. Hun gør dét, hun har lyst til. Bortset fra altid at leve efter karmaloven. Dét har hun ligefrem skrevet en bog om. Med 20 kærlige los til dig og mig, så vi kan lære at turde mere, give mere - og få det hele dobbelt igen. Ikke så tosset, vel?

Kom med karmaen!
De lykkeligste mennesker i verden er nemlig dem, der giver mest, mener forfatteren til 'Skru op for livet'. Derfor har hun selv skiftet gud ud med karma-politiet, som er dem, der 'holder alting i balance'.
"Hvis jeg kaster god karma ud, kommer det tilbage til mig i en eller anden form. Det kan komme fra en helt anden kant. Men det kommer retur," siger Michelle Hviid, der hjælper med at skrue op for dit liv med masser af gode råd til dig i bogen … lige meget om det er genvejen til smilet eller ti uundværlige smutveje 'når lokummet brænder, og dit hjerte gør ondt.'

Grib chancen - og livet
Og hvis man kun fortryder dét, man aldrig fik gjort, har Michelle Hviid nok ikke så meget på fortrydelseskontoen.
"Sådan er det jo med store chancer. Noget går godt, andet dårligt, og det er da klart, at man f.eks. godt kan diskutere, hvorvidt det var smart af mig at blive smidt ud af gymnasiet lige før, jeg ellers ville være blevet færdig. Men det gik jo godt alligevel, og det ene fører noget andet med sig," siger Michelle Hviid til Oestrogen.
"Jeg har også to børn med to mænd og bor sammen med en helt tredje, men jeg ville jo ikke gøre noget af det om alligevel," garanterer hun.

Modig minister
Og hele hendes livssyn kommer af de valg, hun har truffet gennem sit liv. Også dem, der lige i første omgang måske ikke faldt så heldigt ud.
"Jeg er ikke bange for at træffe modige beslutninger, for jeg ved, at jeg kommer hel ud af enhver situation igen," siger kvinden, der også kan skrive kærlighedsminister på visitkortet, når hun hver lørdag kan høres på P4, ligesom hun er meget aktiv inden for velgørenhedsarbejde for f.eks. Dansk Røde Kord og Mellemfolkeligt Samvirke. Og så handler hun altså!
"Jeg er langt mere skræmt ved tanken om ikke at træffe valgene … at tænke over, hvad der kunne være sket," forklarer Michelle Hviid, der skruer op for dit liv d.1.nov, hvor hendes bog ligger i din bogforretning.

Læs også