https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/roede-kors-prim.jpg
Selvudvikling

L.O.C. med overskud!

17. september 2012
af Lonnie Kjer
foto: PR
Vi kan så godt li’ ham, og han bliver ved med at give os gode grunde til at fortsætte med dét. Nu støtter han Røde Kors.

30 danske kroner. Så lidt skal der til for at blive ejer af L.O.C.'s volume 2 af albummet "Prestige, Paranoia, Persona" - og samtidig støtte Røde Kors.
"Jeg har længe ville involvere mig i et ordentligt velgørenhedsprojekt, og jeg kunne ligeså godt have givet det nye album gratis væk også, men så ville jeg hellere - med det kendskab, jeg har til Røde Kors - give det til mennesker, der har brug for pengene. Og så føler jeg, at jeg her kan komme med noget håndgribeligt, som ikke bare er mig som en papfigur. Det her er anderledes. Det tændte jeg bare på." siger sympatiske Liam O'Connor.

Ambassadør O'Connor
I Røde Kors er de naturligvis lykkelige for samarbejdet med den populære rapper.
"Liam O'Connors hjælp er udover det sædvanlige. Hans CD-projekt viser, hvor stor en forskel en dedikeret person kan gøre. Vi er glade og stolte over, at Liam har stablet dette fantastiske projekt på benene for at hjælpe mennesker i nød," siger generalsekretær Anders Ladekarl, der også kan glæde sig over, at L.O.C. har sagt ja til at være ambassadør for landsindsamlingen, der finder sted d.7.oktober. Fra en uge inde kan du få fingrene i albummet.

Få L.O.C. i lommen
Og har du lyst også til at bidrage med lidt mere end de 30 kr, kan du kan smide en hundredelap og samtidig erhverve dig både Volume 1 og 2 samt en download udgave. Eller runde op og betale 500 kr og få sendt et signeret dobbeltalbum med posten … og en unik Røde Kors/L.O.C.-mønt oven i hatten. Men så skal du være hurtig. Mønten findes nemlig kun i 400 eksemplarer, ligesom det fysiske album også er i begrænset oplag.
L.O.C.'s samarbejde med Røde Kors varer hele oktober måned.


"Her er din nye weekend lover!"

Vind musikken fra Fifty Shades!

Klik forbi Shoppen

Her er horoskoperne

Læs også