Holger Rune
Samfund

Undrede du dig også? Her er de to unge kvinder fra Holger Runes boks

11. juli 2023
Af Signe Larsen
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Holger Rune spillede sig mandag videre til kvartfinalen ved Wimbledon, mens hans to italienske veninder fra Monaco heppede side om side med tennisstjernens familie.

Har du fulgt den 20-årige tennisstjerne Holger Rune under Grand Slam-turneringen i England, har du nok ikke kunnet undgå at bemærke hans helt særlige heppekor.

For med sig i boksen ved siden af mor og manager Aneke Rune har han fået støtte af sine to gode italienske veninder.

Det skriver blandt andre Ekstra Bladet og B.T.

Veninderne har han mødt i Monaco, hvor han bor til daglig. De har kendt hinanden i et stykke tid, og veninderne har altså taget turen til England for at heppe på Holger Rune ved Wimbledon.

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 10, 2023 Aneke Rune, mother of Denmark's Holger Rune and Caroline Donzella celebrate after he won his fourth round match against Bulgaria's Grigor Dimitrov REUTERS/Dylan Martinez
Foto: Ritzau Scanpix

– Jeg laver ting med dem i Monaco, som normale venner gør. Vi går ud og spiser sammen, slapper af og bruger tiden til at koble af. De så mig også spille ved Monte Carlo Masters, så det er skønt, at de også støtter mig her, sagde tennisstjernen ifølge B.T. under et pressemøde i sidste uge.

De to veninder hedder ifølge Ekstra Bladet Caroline Donzella og Allegra Marchisio. Førstnævnte har knap 91.000 følgere på Instagram og arbejder derudover for ejendomsmæglerfirmaet Monte Carlo Estates.

Hun skulle derudover både være influencer og model.

Allegra Marchisio ved vi derimod mindre om – hun har godt 3000 følgere på Instagram, hvor hendes profil desuden er privat.

Under Holger Runes kamp mandag aften sad de to unge kvinder desuden sammen med Kronprins Frederik.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også