Emily
Samfund

Supermodel hylder unge fraskilte: “Der er ikke noget bedre”

8. september 2023
Af Ida Bordorff Arendttorp
Foto: Julien De Rosa/AFP/Ritzau Scanpix
Tillykke med skilsmissen. En sætning, man sjældent hører, men som måske i højere grad burde være acceptabel? I hvert fald, hvis det står til Emily Ratajkowski.

Supermodellen Emily Ratajkowski hylder i en TikTok video de kvinder, der bliver skilt tidligt.

Hendes udtalelse kommer, mens det for nylig er blevet offentliggjort, at 27-årige skuespiller Sophie Turner skal skilles fra den 34-årige boyband-medlem Joe Jonas efter fire år som mand og kone.

I sin TikTok video tilbyder Ratajkowski derfor nogle beroligende ord og styrkende budskaber til dem, der måtte føle sig forkert som ung fraskilt.

Hun fortæller blandt andet, at der er intet bedre end at være i sine tredivere, mens man stadig er lækker og allerede har testet ægteskabsfantasien af, og måske har indset, at det slet ikke er, hvad man havde troet, det var.

Emily Ratajkowski taler også med en vis erfaring.

Hun blev gift med Sebastian Bear-McClard som 26-årig, og har i lidt over et år været separeret. Om separationen udtaler hun:

– Som en, der blev gift som 26-årig, som har været separeret i lidt mere end et år, er jeg nødt til at sige: Jeg tror ikke, der er noget bedre, siger hun.

Der er med andre ord ikke noget at være ked af. Hele livet venter foran ens fødder, ifølge Ratajkowski.

Hun afslutter desuden sin video med at tale direkte til unge fraskilte, der "føler sig stressede" over deres nyerhvervede singlestatus. Til dem fortæller hun, at "det er godt", som efterfølges af to oprigtige "tillykke".

Ifølge hende er det decideret ‘chic’ at blive skilt ung. Og hvem kan egentlig være uenige, når klubben for fraskilt-før-30 bl.a. inkluderer kvinder som Miley Cyrus, Drew Barrymore, Evan Rachel Wood og nu Sophie Turner?

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også