femina update
Samfund

På 30 minutter gør femina update dig klogere på alt det, vi kvinder interesserer os for

6. april 2023
Af Anne Wittorff
Lyt med, når vi lancerer en ny ugentlig podcast med fokus på ligestilling og livsstil.

I ved det sikkert godt. Det har været sådan i lang tid: På femina update laver vi aktuel journalistik med fokus på ligestilling.

Vi er Danmarks største og dagsordensættende digitale kvindemedie, og vi tager kvinders interesser seriøst – dem alle sammen.

Vi fortæller historierne om de kvinder, der kæmper for lige rettigheder i Iran. Vi fortæller om de kvinder, der kæmper for lige vilkår – på arbejdsmarkedet og I hjemmene. Og vi fortæller de vigtigste historier om, hvad det vil sige at være kvinde og menneske i 2023.

Nu kan du også få de historier som lyd. I dag lancerer vi nemlig en ugentlig podcast, der har fokus på ligestilling og livsstil. Vores værter, Kamillia Kilias og Cecilie Fuhlendorff har hver uge fokus på et af de vigtigste emner om og for kvinder.

I denne uge fortæller journalist Katrine Rosenbæk historien om Susanne, der var gravid med Flick. Men da Susanne fik veer, var der travlt på fødegangen. Og selv om der var flere indikationer på, at Susanne skulle have kejsersnit, fik hun det først alt for sent.

Katrine Rosenbæk fortæller om den store dækning af fødeområdet, vi har lavet her på femina update de seneste år. Jeg håber sådan, at du vil lytte med, når hun fortæller hele historien.

Du kan finde vores podcast – femina update – på Apple Podcasts, Spotify eller der, hvor du normalt lytter til podcasts.

Læs også