https://imgix.femina.dk/2022-12-29/medina.jpg
Samfund

Medinas børn skal ikke gå på hvilken som helst skole: Jeg vil gerne skåne dem

29. december 2022
Af Mariah Leitisstein
Foto: Viaplay
Medina ønsker, at hendes børn kommer til at gå i klasse med nogen, der har forældre i samme situation som hende selv.

Når Medinas to små drenge, Tyler og Eliot, en dag skal starte i skole, vil hun gerne være sikker på, at hun vælger det helt rigtige sted og den helt rigtige klasse.

Det afslører den 40-årige sangerinde over for Casper Christensen i forbindelse med sin medvirken i programmet "All Exclusive" på Viaplay.

– Det betyder meget for mig, at de har 'frit space' til at tage over til venner, og at tingene er tæt på, siger hun først og fremmest, da hun skal forklare, hvorfor hun og manden Malo Chapsal ikke rykker helt ud på landet.

Men det med skolevalget er også vigtigt, og hun kommer ikke til at vælge hvilken som helst skole, siger hun.

– Det er jo noget, man skal tænke over, når man får børn, siger Medina og fortsætter:

– Det der med at ens børn ikke skal efterlades på en skole, og så står der en eller anden fra klassen, hvor deres mor eller far har sagt et eller andet åndssvagt om mig, som jeg gjorde for 45 år siden.

– Det vil jeg gerne skåne mine børn for.

– Så jeg har prøvet at søge lidt imod noget, hvor de måske ville komme til at gå i klasse med nogen, der har forældre ligesom mig.

Casper Christensen, der selv kender til tilværelsen som kendis, forsøger dog at berolige hende.

– Lige den ting tror jeg ikke, du behøver at bekymre dig om, siger han og fortsætter med en lille anekdote fra sit eget liv:

– Nu skal jeg fortælle dig noget, der er rigtig sindssygt. Da Cajsa (Caspers datter, red.) starter i 1. klasse, opdager jeg, at en af fædrene er fotograf for Billed-Bladet og SE og HØR.

– Det kom aldrig til at have nogen betydning for mine børn, siger han.

Medina uddyber ikke, hvad det helt konkret vil sige, at forældrene skal være ligesom hende, men i Casper Christensens univers er der kun en måde at forstå det på.

– Altså at ville sikre sig, at børn gik i skole med nogen, der også var lidt Medina-agtige. Det, synes jeg, er ret vildt, siger han til sin medvært Mikael Bertelsen, der allerede har et bud på, hvilken skole den danske sangerinde bør vælge.

– Det er jo Bernadotteskolen. Der er de alle sammen ens.

"All Exclusive" med Medina kan streames på Viaplay.

Denne artikel blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også