madonna
Samfund

Madonna er blevet indlagt med alvorlig infektion

29. juni 2023
af Mariah Leitisstein
Foto: Neil Hall/Reuters/Ritzau Scanpix
Den amerikanske sanger blev lørdag fundet livløs og fragtet til et hospital, hvor hun siden har været i intens behandling.

Det er onsdag aften kommet frem, at 64-årige Madonna lørdag blev hastet til hospitalet i New York City med en livstruende infektion.

Det er Madonnas manager gennem mange år, Guy Oseary, som har delt den triste nyhed om, at den amerikanske megastjerne har været indlagt på intensiv afdeling.

Madonna blev ifølge Page Six fundet livløs, og at det var datteren Lourdes Leon, som var ved hendes side.

Der lyder også meldinger om, at Madonna har været intuberet i mindst én nat, før røret igen blev fjernet fra hendes hals. Det vides endnu ikke, om intuberingen har haft nogle konsekvenser for Madonnas stemmebånd.

Ifølge kilder tæt på megastjernen er hun ikke længere indlagt på intensiv afdeling, men er forsat i behandling.

Det forventes, at hun kommer sig fuldstændigt.

Indlæggelsen har dog allerede nu haft massive konsekvenser for både Madonna og hendes millioner af fans.

Den planlagte tour, "The Celebration Tour", er nemlig blevet udskudt.

Det er uvist, hvad konsekvensen bliver for de to danske koncerter i Royal Arena i København onsdag 25. og torsdag 26. oktober.

Oprindeligt var der kun en enkelt koncert planlagt, men da den første lynhurtigt blev udsolgt, bliver der en ekstra, som der fortsat er billetter til.

Madonna har tidligere besøgt Danmark i både 2006, hvor hun besøgte Horsens, i 2009 og 2012 blev det Parken, mens det senest i 2015 var Jyske Bank Boxen i Herning.

Madonna er en af de bedst sælgende kvindelige kunstnere nogensinde og har solgt mere end 275 millioner albums på verdensplan.

Denne artikel blev først bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også