Altaf Hussain/Reuters/Ritzau Scanpix
Samfund

Kronprins Frederiks sko løber med opmærksomheden under royalt besøg i Indien

27. februar 2023
Af Mariah Leitisstein
Foto: Altaf Hussain/Reuters/Ritzau Scanpix
Kronprins Frederik valg af fodtøj i forbindelse med kronprinsparrets officielle tur til Indien tiltrækker en god portion opmærksomhed

Artiklen blev første gang bragt hos Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Det danske kronprinspar er lige nu på officielt besøg i Indien, og i den forbindelse har det danske kongehus naturligvis sørget for at dele en række billeder fra turen.

Billederne er blevet delt på kongehusets officielle Instagram-profil, og flere af dem er taget af kronprinsesse Mary selv.

– Indtryk fra en stemningsfuld dag i Agra, skriver det royale par i deres seneste opslag på Instagram.

Det er dog hverken stemningen eller de imponerende turistattraktioner, som har sikret sig opmærksomhed på Instagram. I stedet er det én særlig detalje ved Frederiks fodtøj, der hyldes.

Tager man på ferie, og skal man have en på opleveren, så er fodtøjet nemlig vigtigt. Det ved selv den danske kronprins.

Den 54-årige Frederik ses på billederne klædt i et par særlige sneakers under et besøg til Taj Mahal, og det er der altså fest over i kommentarsporet.

– Elsker de to og wauhh de sneaks der, skriver en følger.

– Hvad er det for nogle sko, skal det nu være moderne?, lyder det fra en anden.

– Ikke mange kongelige, der tør og er sporty nok til at bære de fedeste sneaks til det outfit. Hurra for vores skønne kronprinsepar, skriver en tredje, mens Instagram-kongen Anders Hemmingsen også har kommenteret på fodtøjet.

– Guddommeligt godt at se hans kongelige højhed iført METCONS, tilføjer Peter Falktoft, der altså lader til at mene, at det er et par Nike-sko, som kronprinsen har iført sig.

Kronprinsparrets besøg til Indien forventes ifølge kongehuset at vare frem til 1. marts.

Læs også