Royale reptiler

Kan vi tale lidt om, at Norges Prinsesse Märtha Louise er kæreste med en reptil?

11. oktober 2021
af Signe Bertram
Foto: Birger Storm / Illustration: femina
Måske er prinsesse Märtha Louises kæreste en del af en hemmelig verdenselite, der i virkeligheden er krybdyr fra det ydre rum. Måske.

Hvis du troede, at det danske kongehus var moderne, fordi Kronprins Frederik henter børnene i en Christianiacykel, så burde du måske kigge lidt mod Norge.

For prinsesse Märtha Louises kæreste, Durek Verett, har på Instagram afsløret, at han er en reptil fra det ydre rum.

Kom igen Frederik.

I Instagramopslaget, som senere blev taget ned, hævder han, at han er: ”En hybrid mellem en ”reptillian” og Andromeda og besidder energierne fra de forhistoriske ånder fra den gamle verden”

Opslaget kan læses i sin helhed på ABC nyheter.

Og det har været en svær nyhed at dele for Durek Verett.

”Reptilians” er nemlig ikke kendt for at være venlige væsener, hvis man skal tro en af verdens største konspirationsteorier.

https://imgix.femina.dk/2021-10-11/martha-louise.jpg

Ifølge teorien er de bloddrikkende, formskiftende krybdyrs-aliens kommet til jorden for at få politisk magt og manipulere med det menneskelige samfund.

Blandt dem, som er blevet stemplet som rum-reptiler i menneskelig form, kan tælles både Madonna, Bill og Hillary Clinton og hele det britiske kongehus – du kan selv gå på YouTube og finde masser af photoshoppet “bevismateriale”.

Men Durek Verett forsikrer, at han og hans artsfæller ikke har onde hensigter. De vil blot befri mennesker og fjerne deres begrænsninger.

Har også være farao

Durek Verett, som blev kærester med prinsesse Märtha Louise i 2019, er i forvejen meget i kontakt med sin spirituelle side.

Han er en kendt shaman, som blandt andet har været åndelig leder for skuespiller, livsstilsmogul og vagina-damper Gwyneth Paltrow.

Men han er også kommet i uvejr for at påstå at kunne kurere kræft og ”rense” kvinder, der har haft for mange seksuelle partnere.

I et interview med People fortæller parret, at de mødte hinanden i et tidligere liv.

– Da jeg kom ind ad døren, genkendte jeg ham straks, fortæller prinsessen om deres første møde.

– Jeg har minder om os i Egypten. Hun var min dronning, og jeg var farao, tilføjer shaman Durek.

Det er nemlig heller ikke fremmed for Märtha Louise at dyrke det spirituelle.

Selvom hun er kong Harald og dronning Sonjas førstefødte, kunne hun ifølge den norske tronfølgelov ikke blive dronning, fordi hun var datter – og ikke søn – af regentparret.

Som 15-årig blev hun dog spurgt, om hun havde lyst til at blive dronning af sin familie og den daværende statsminister. Men hun følte sig for ung til at tage den beslutning, så posten gik videre til hendes lillebror Haakon.

I 2002 frasagde hun sig så sin apanage for at leve sit bedste liv som clairvoyant og ejer af en såkaldt ”engleskole”.

Det blev dog nok for nordmændene i 2014, da prinsessen inviterede clairvoyanten Lisa Williams til skolen, som påstår at kunne tale med de døde. Det brød ifølge kritikere med den norske lutherske tro, som kongehuset repræsenterer, og engleskolen lukkede i 2018.

Prinsessen har endnu ikke kommenteret på nyheden om, at hendes kæreste er en reptil.

Artiklen er rettet 13. oktober kl. 11:33 med en præcisering af, hvorfor prinsessen ikke blev dronning.

Læs også