Volvo
Annonce
Samfund

Invitation: Kom til sustainability-debat med Thomas Skov i Aarhus

12. maj 2023
Annonce for Volvo Foto: Daniel Rasmussen
Går du op i det gode liv, men er du samtidig bekymret for klodens ve og vel? Så skal du sætte et stort kryds i kalenderen d. 31. maj, hvor Volvo sammen med Thomas Skov og et spændende panel sætter fokus på bæredygtighed i anledning af den klimaneutrale kapsejlads, The Ocean Race. Eventet byder på spændende temaer inden for miljø til både vands og lands, perspektiver fra prominente meningsdannere og eksklusive goodiebags til alle tilmeldte deltagere.
https://imgix.femina.dk/2023-05-09/Light%20Version%20AI%20EPS-Volvo%20Spread%20Word%20Mark%20%E2%80%93%20Black.png

Hvad har Femina tilfælles med Volvo, og hvad har en miljøaktivist tilfælles med en content creator?

Svaret er simpelt: Et fælles ansvar for at italesætte miljø og klima.

I slutningen af maj lægger den klimaneutrale kapsejlads The Ocean Race til kaj i Aarhus, og i den anledning inviterer Femina og ELLE til sustainability-event i samarbejde med Volvo. Overskriften på arrangementet lyder: Klimaets kapsejlads: Hvordan når vi i mål? og er en paneldebat styret af journalist og podcastvært Thomas Skov med perspektiver på bæredygtighed og et særligt fokus på bølgen blå.

Sammen skal vi dykke ned i problematikkerne og blive klogere på, hvad vi kan gøre for at rydde op i skraldeøerne, der flyder rundt i verdenshavene, hvordan vi bliver endnu bedre til at genbruge, end vi er nu, og hvordan vi ændrer vores vaner til det bedre; både globalt, nationalt og lokalt.

Hør blandt andre DJ og influencer Emilie Lilja, redaktionschef hos ELLE Nikita Andersen, havbiolog Signe Brokjær samt miljøaktivist i Plastic Change Malene Høj Mortensen diskutere klima, miljø og ansvarlighed – og ikke mindst deres forventninger for fremtiden inden for hver deres ekspertiseområde.

Vi serverer bobler og forfriskninger undervejs, og inden du går hjem, får du en eksklusiv goodiebag til en værdi af mere end 450 kr., hvis du husker at tilmelde dig til eventet herunder.

PRAKTISK INFORMATION

Dato og tid: 31. maj 17.00-18.00
Sted: Volvo Pavillonen på Nordhavnsgade ved Aarhus Havn
Lukket for tilmelding.

The Ocean Race x Volvo

Verdenshavene er i krise. Forurening med mikroplastik og en konstant forværring af biodiversiteten er begge symptomer på, hvor galt det står til i bølgen blå. Netop verdenshavenes problemer er omdrejningspunktet for The Ocean Race; den ikoniske kapsejlads, som sejler verden rundt med budskaber om havets sundhed. I år lægger sportsarrangementet til kaj i 8 byer rundt i verden, heriblandt i Aarhus.

Som en af arrangementets hovedsponsorer er Volvo i år med til The Ocean Race. Fra d. 29. maj – 8. juni kan du derfor besøge Volvo Pavillonen ved Aarhus Havn, hvor festlighederne omkring kapsejladsen finder sted. Læs meget mere lige her.

Læs også