sean
Samfund

Han var en verdensstjerne. Nu er han anklaget for at have udsat en 17-årig pige for massevoldtægt

7. december 2023
Af Heine Jørgensen
Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix
Det er fjerde gang på kort tid, at musikeren Sean "Diddy" Combs bliver anklaget for overgreb.

Den verdenskendte musiker og producer, Sean "Diddy" Combs, også kendt som Puff Daddy og P. Diddy, er havnet i nye problemer.

Denne gang anklages han for at have voldtaget en dengang 17-årig skolepige tilbage i 2003.

Sagen, der er den fjerde af sin art mod Combs inden for den seneste tid, ryster da også musikverdenen.

Den unge kvinde, som er anonym i retsdokumenterne, står ifølge New York Post frem med en chokerende påstand.

Hun hævder at være blevet narkotikapåvirket og voldtaget af Combs og hans tidligere højre hånd, Harve Pierre, samt en endnu uidentificeret mand.

Billeder fra Combs' studie i New York, hvor overgrebet angiveligt fandt sted, ledsager anklagerne.

Ifølge papirerne mødte kvinden førnævnte Harve Pierre i en klub i Detroit, hvor han lokkede hende til New York med løfter om at møde Combs. Rejsen til storbyen forvandlede sig dog til et mareridt, hævder hun. Efter ankomsten til Combs' studie blev hun angiveligt udsat for seksuelt overgreb og ydmygelser.

Denne seneste anklage kommer kort tid efter, at Combs indgik et forlig i en anden sag anlagt af hans ekskæreste, sangeren Cassie, der ligeledes anklagede ham for års seksuelt misbrug.

Ifølge kvindens advokat, Douglas H. Wigdor, har handlingerne givet klienten "varige ar på hendes liv".

På X, tidligere kendt som Twitter, svarer Combs nu på anklagerne, der er blevet fremsat mod ham. Han afviser, at overgrebene nogensinde har fundet sted.

"De seneste uger har jeg været tavs og set, hvordan folk forsøger at lave et karaktermord på mig og ødelægge min karriere."

"Lad mig være helt klar: Jeg har ikke gjort nogle af disse frygtelige ting. Jeg vil kæmpe for mit navn, min familie og for sandheden", skriver han.

Denne artikel blev først udgivet på Se & Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også