Puff daddy
Samfund

Han var en af de største. Nu er han anklaget for voldtægt

17. november 2023
Af Ida Bordorff Arendttorp
Foto: Lionel Hahn/Abaca/Ritzau Scanpix
Ekskæreste anklager nu den amerikanske rapper, Puff Daddy, for tvang og voldtægt.

Torsdag blev den amerikanske musikproducer og rapper, Puff Daddy, hvis bogerlige navn er Sean Combs, sagsøgt for voldtægt. Han sagsøges af sin ekskæreste - og sangerinde - Cassie, hvis fulde navn er Casandra Ventura.

Det skriver Se & Hør via Ritzau.

I søgsmålet hævdes det, at Sean Combs tævede Cassie flere gange årligt, udsatte hende for voldtægt og tvang ved brug af fysisk magt og euforiserende stoffer.

Dette skulle angiveligt have stået på i over et årti, imens de havde et forhold.

Voldtægten hævdes at være sket i 2018.

Ifølge Combs’ advokat - Ben Brafman - har han afvist alle anklagerne.

Til avisen The New York Times siger Ben Brafman:

– Combs afviser på det kraftigste disse stødende og skammelige anklager. I løbet af de seneste seks måneder er Combs blevet udsat for Venturas vedholdende krav om 30 millioner dollar under truslen om, at hun ville skrive en skadelig bog om deres forhold.

Advokaten har yderligere sagt, at Combs tilbød Ventura et ottecifret beløb for at få hende til at tie, før søgsmålet blev indgivet ved retten.

Combs har ifølge Forbes en nettoformue på en milliard dollar - lige knap syv milliarder kroner.

De to mødtes tilbage i 2006, da Ventura lavede en pladekontrakt med Combs’ pladeselskab, Bad Boy.

Ifølge The New York Times hævder Cassie i øvrigt, at Combs truede med ikke at udgive hendes musik - imens de var kærester -hvis ikke hun gjorde, som han befalede.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også