Frida B
Samfund

Frida B leder efter den store kærlighed. Nu har hun besluttet sig for at gøre noget, hun aldrig har gjort før

14. august 2023
Af Signe Larsen
Foto: Julie Thing
Hun har swipet sig igennem forskellige datingapps, mødt folk i byen og sågar deltaget i reality-programmet “Bachelor” i jagten på den store kærlighed. Ingen af de tidligere teknikker har virket, så nu har hun kastet sig ud i et nyt eksperiment.

Frida Bolm plejer at lægge alle sine æg i én kurv.

Det gjorde hun også i anden sæson af datingprogrammet “Bachelor” på TV 2, da hun satsede det hele på Philip, som endte med at give sin sidste rose til en anden.

Hun forlod Caribien tomhændet, men fandt senere sammen med en anden mand. I dag er hun igen single, men stadig på en mission for forhåbentligt at finde den store kærlighed en dag.

Frida B har bare ét problem. Hun har tendens til at blive fuldkommen opslugt i en relation og sætte den, hun dater, på en piedestal. Flere gange har hun mærket, hvordan det har spændt ben for kærlighedsrelationen eller ført hende ind i usunde forhold.

Men ikke denne gang. Hun har kastet sig over et nyt dating-eksperiment i forsøget på at finde den eneste ene. For første gang nogensinde dater hun nemlig flere mænd på samme tid, og det hele dokumenterer hun i sin podcast “Single igen”.

– Det er faktisk første gang i mit liv, hvor jeg sådan rigtig har gjort det. Jeg lader mig ellers ofte opsluge af én person, men på den her måde undgår jeg at kaste mig hovedkulds ud i noget, der ikke er det rigtige for mig, forklarer 27-årige Frida Bolm til femina update.

Ved at date flere mænd på én gang holder hun sig selv en smule mere distanceret i de nye relationer, siger hun.

– Det er lidt nemmere at se det hele udefra på den her måde. Jeg kan også mærke, at jo længere tid der går med dem begge, jo mere bliver de pillet lidt ned fra den piedestal. Det, tror jeg, er meget godt.

Hun beskriver datingmarkedet som hårdt. Det, synes hun også, det var, inden hun deltog i “Bachelor”. I mange år har hun datet et hav af forskellige mænd på mange forskellige måder, og i dag kan hun særligt pege på én ting, der er afgørende for, hvor succesfuld hun er i sit datingliv.

– Når du kaster dig ud i det her med at date, så er det altafgørende, hvordan du har det i dig selv. Jeg kan se en tydelig forskel på mit datingliv for et par år tilbage, hvor jeg ikke havde det så godt i mig selv. Jeg er lidt mere hårdhudet i dag og ved, at jeg er god nok, som jeg er.

https://imgix.femina.dk/2023-08-10/frida%20b.jpg

Det vidste hun ikke på samme måde, da hun var yngre. Når hun oplevede nederlag i sit datingliv, gav det nogle ekstra hak i selvtilliden, beskriver hun. I dag kan hun klare mere modgang, men hun ville ønske, hun havde haft al den viden, hun har i dag, da hun var 21.

– Jeg havde nogle slemme oplevelser, hvor jeg også kan kigge tilbage på det i dag og tænke: “Hvorfor lod jeg mig blive behandlet sådan?”. "Hvorfor satte jeg ikke min fod ned?”

– Det er det, jeg har sværest ved i dag. At kigge tilbage på det og være irriteret over, at jeg ikke gjorde mere. At jeg ikke stod op for mig selv. Men samtidig synes jeg heller ikke, man skal være for hård ved sig selv, for jeg har også lært rigtig meget af alt det, jeg har oplevet, siger Frida Bolm.

Hendes medvirken i “Bachelor” har også på flere punkter rustet hende til at kaste sig ud i datingjunglen, forklarer hun. Hun frygter ikke på samme måde at date, fordi hun allerede har stået i “den vildeste situation” ved at date en fyr, mens der var 10 kameraer omkring dem.

Hun påpeger samtidig, at programmet lærte hende mere om sig selv og ikke mindst at stille de rigtige spørgsmål på en date. Men hun betaler også en pris for at have datet på tv, når hun møder nye mænd i dag, forklarer hun.

– Det har faktisk været lidt specielt, må jeg indrømme. Jeg synes, det har været svært. Man kan godt få følelsen af, at der er nogen, der synes det er sjovt at tage på en date med mig bare på grund af min deltagelse i programmet, siger hun og fortsætter:

– Men dem prøver jeg ligesom at sortere fra. Jeg kan ikke gøre så meget andet end at stole på, at fyren har gode intentioner, når vi aftaler en date.

Selv om hun mentalt er et helt andet sted i dag, end da hun først kastede sig ud på datingmarkedet, er det stadig forbundet med udfordringer, forklarer hun.

Det gælder også, når man ses med flere på én gang.

– Det er pissehårdt nogle gange, men så må man bare sætte farten ned. Jeg ser jo ikke de her fyre tre gange om ugen begge. Det er måske én gang om ugen, jeg ser to fyre. På den måde er det til at holde ud. Ellers tror jeg godt, det kan blive lidt intenst at holde gang i flere, forklarer hun.

Begynder der at komme ekstra sommerfugle i maven og mere seriøse følelser imellem hende og dem, hun dater, så må hun overveje, hvem hun vil satse på, slår hun fast.

Hvis ikke hun i sidste ende bliver kærester med én af de mænd, hun dater i sin podcast, har hun en plan:

– Helt klart at fortsætte på den måde, som jeg gør nu. Det virker så godt, og jeg er også allerede blevet meget klogere på mig selv, og på hvad jeg egentlig søger.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også