sarah
Samfund

Efter "Vild med dans" strømmede lykønskningerne ind. Nu siger Sarah Grünewald fra

9. oktober 2023
af Alberte Ravn Skoglund
Foto: Hanne Juul
Hun har en vigtig besked til dem, der skriver tillykke med graviditeten, uden at vide om personen er gravid.

- Jeg havde fået citron i humøret i går aftes.

Sådan lyder det fra Sarah Grünewald i en video på Instagram.

Efter fredagens udsendelse af "Vild med dans" har flere følgere nemlig ønsket hende tillykke med babybulen i indbakken.

Men 39-årige Sarah Grünewald er ikke gravid, og derfor sætter hun heller ikke pris på, at folk uden videre drager konklusioner.

- Jeg er ikke gravid. Og det kunne jo være, at jeg var i en situation, hvor jeg ikke kunne få flere børn eller ikke ville have flere børn.

- Vi sender klokken otte om aftenen. Jeg spiser aftensmad, jeg spiser grøntsager, får luft i maven og drikker, lyder det fra Sarah Grünewald, hvorefter hun rejser sig op og viser sin oppustede mave frem.

De uopfordrede lykønskninger falder derfor ikke i god jord hos "Vild med dans"-værten, som påpeger, at selvom intentionen måske er god, så kan kommentarerne godt gøre ondt.

- Jeg blev virkelig provokeret af det. For mig svarer det til at sige "hvor klæder det dig at være over 80 år gammel til en, der er 60".

- Personen vil jo tænke "det kan godt være, at du mener det sødt, men det er jo ikke fedt at få af vide, jeg ligner en på 80."

Efter sit opråb har Sarah Grünewald dog også modtaget en masse kærlighed i indbakken, og det slutter hun af med at takke sine følgere for.

Sarah Grünewald er mor til sønnen Loius, som hun har sammen med ekskæresten Rasmus Backhaus.

Artiklen blev først bragt hos Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:


Læs også