britney
Samfund

Britney Spears skal skilles

17. august 2023
af Katrine Rosenbæk
Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix
Det er Sam Asghari, der har bedt om skilsmisse 14 måneder efter, parret blev gift.

Britney Spears og Sam Asghari skal skilles 14 måneder efter, de sagde ja til hinanden.

Det skriver mediet TMZ, som har set dokumenter i sagen.

Britney Spears mødte Sam Asghari, der er model og skuespiller, i 2016, og de begyndte at date.

På det tidspunkt var Britney Spears stadig underlagt det værgemål, som hendes far kontrollerede hendes liv med i 13 år. Det blev ophævet i november 2021, og hendes ønske om at slippe fri af værgemålet handlede blandt andet om, at det forhindrede hende i at gifte sig med Sam Asghari, skriver The Guardian.

Deres bryllup blev derfor også betragtet som et milepæl i Britney Spears' nye liv som et frit, myndigt menneske, da parret blev gift i juni 2022.

Til brylluppet, som parret holdt i hendes hjem i Thousand Oaks i Californien, var blandt andre Paris Hilton, Selena Gomez og Madonna på gæstelisten.

Men de seneste måneder har rygter sivet om, at ægteskabet ikke gik godt.

Det er tilsyneladende den 29-årige Sam Asghari, der har bedt om skilsmisse fra Britney Spears på grund af problemer, parret ikke formår at løse.

Udover at bede om skilsmisse kræver Sam Asghari også et ægtefællebidrag fra Britney Spears, og at hun skal dække hans advokatudgifter.

Derudover vil han også gå til kamp mod den ægtepagt, som parret indgik, da de blev gift. Med den var aftalen, at Britney Spears beholdt særeje over sine midler og ejendom.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også