beyonce
Samfund

Beyoncé er blevet borgmester

4. september 2023
af Signe Frederikke Pedersen
Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix
Hun fortalte om sin nye titel til en koncert i Santa Clara, Californien.

Rigtig mange kan hurtigt blive enige om, at hun er dronningen af storslåede shows, imponerende fraseringer og dansable hits på stribe.

Og selv om hendes titel allerede er ”Queen Bey”, så kan den 41-årige megastjerne Beyoncé føje endnu en titel til sin imponerende persona.

Hun er nemlig blevet æresborgmester i den californiske by, Santa Clara.

Onsdag blev hun udnævnt som netop dette, da hun med sin ”Renaissance Tour” lagde vejen forbi Levi’s Stadium i byen.

Det fortæller hun på Instagram, hvor hun poserer med ”bynøglen” og brevet med den nye fornemme titel.

Herpå står "Say hey, mayor Carter" - en hilsen der naturligvis refererer til hendes udødelige "Yoncé/Partition"-tekst.

https://imgix.femina.dk/2023-09-04/MicrosoftTeams-image.png

Også under selve koncerten, talte hun til publikum om den hæder, som hun havde modtaget fra lokalbefolkningen.

– Jeg er så begejstret. Jeg er så glad for at stå på denne her scene. I er så smukke. Det er en helt speciel dag i dag, fordi… Jeg er borgmester!

Beyoncé Knowles fortsatte og kaldte herefter sin imponerende showrække for en ren og skær ”taknemmeligheds-turné”.

– Der er intet af dette, som jeg tager for givet. Jeg ved godt, at det er på grund af jeres kærlighed og jeres loyalitet, at jeg kan gøre, præcis hvad jeg elsker allermest selv efter 25 år, sagde hun.

Megastjernen har været rundt i verden med sin ”Renaissance Tour” siden maj, og er for nuværende i gang med sin amerikanske del af koncertrækken.

Men selv om publikum altid kan være sikker på et veloplagt show fra den nyudnævnte borgmester, så er Beyoncé også kendt for at ryste posen – selv undervejs på turnéen.

Således var der endnu flere fantastiske looks at tilføje til hendes allerede uforlignelige katalog af scenetøj. Blandt andet en specialdesignet Marc Jacobs-dragt med pailletter og imponerende platformstøvler.

Til dette havde hun tilføjet et rødt, glimtende tørklæde over håret. Vogue kalder tøjvalget for hendes hidtil mest modige valg af sko undervejs på ”Renaissance Tour”.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også