Samfund

13-årig forsvandt søndag, og hun er stadig savnet: Nu sender familie besked

12. oktober 2023
Af Nikolaj Kesting
Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Den 13-årige pige er ikke set siden søndag aften, hvor hun forsvandt fra sit bosted i Esbjerg.

Opdatering 15.10: Den 13-årige pige er fundet i god behold sent lørdag aften. Politiet udelukker ikke, at der er sket en forbrydelse. Artiklen er opdateret så navn, signalement og foto er fjernet.

Der ledes på fjerde døgn efter en 13-årig pige, der sidst er set søndag aften.

Her forsvandt hun fra sit bosted på Jupitervænget i Esbjerg.

Onsdag morgen har hendes onkel givet en opdatering på sin Facebook-profil, hvor han oplyser, at der intet nyt er i sagen.

- Vi er så knuste over dette. Vil i ikke godt allesammen stadigvæk tjekke alt, holde øjne og øre åbne! Vi som familie sætter virkelig stor pris på jeres støtte og delinger. Vi håber og beder stadigvæk til det bedste, skriver han.

Syd- og Sønderjyllands Politi skrev i deres efterlysning tirsdag, at der ikke er noget, som indikerer, at den 13-årige pige har været udsat for en forbrydelse.

Onsdag oplyste Syd- og Sønderjyllands Politi på mediet X, tidligere kendt som Twitter, at den 13-årige pige fortsat er meldt savnet.

Hun blev sidst set iklædt en hvid hættetrøje, sort jakke med pelskrave, cowboybukser og et par hvide/guld/sorte Nike-sko.

Ved man, hvor den 13-årige opholder sig eller har øvrige oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.

Artiklen blev først bragt hos Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også