https://imgix.femina.dk/2021-03-04/mega400306_013.jpg
Fordomme

Hun blev kaldt ”Den tykke pige fra Bridgerton” – se hendes geniale svar her

4. marts 2021
af Kristine Enevold Villadsen
Foto: Mega
Nicola Coughlan, som spiller med i den populære Netflix-serie “Bridgerton”, er på Twitter blevet kaldt tyk og kritiseret for sit tøjvalg til The Golden Globes. Læs hendes geniale respons her.

I den populære Netflix-serie ”Bridgerton” spiller den irske skuespiller Nicola Coughlan den hemmelighedsfulde og oversete Penelope Featherington.

Nicola Coughlan er blevet en publikumsfavorit efter at have spillet med i både ”Bridgerton” og den irske serie ”Derry Girls”, som også ligger på Netflix.

Søndag aften, da The Golden Globes blev afholdt virtuelt grundet coronavirus, deltog Nicola Coughlan også hjemmefra. På trods af dette var alle stjernerne stylet og klædt pænt på for at markere begivenheden.

Nicola Coughlan delte også sin kjole på Instagram. Kjolen var en gul tyl-kjole fra den engelske designer Molly Goddard, skriver Elle UK. Over kjolen bar hun en sort, kort cardigan.

Skuespillerens outfit fik stor ros i kommentarsporet på Instagram, men særligt en kommentar på Twitter omhandlende den sorte cardigan, kunne Nicola Coughlan ikke lade være med at svare på.

Kommentaren kom fra den engelske podcast-vært Amanda Richards, der både kritiserede den sorte cardigan og ikke mindst kaldte Nicola Coughlan ”den tykke pige fra Bridgerton” uden at referere til hendes rigtige navn.

I tweetet skriver hun:

”Den tykke pige fra ”Bridgerton” har en sort cardigan på til The Golden Globes, for uanset hvor fashionabel du er, vil der altid være en sort cardigan, du vil tænke på at tage på, hvis du er en tyk pige. Derefter beslutte at du ikke vil bære den, men til sidst bære den, fordi du føler, at du er nødt til det”.

Nicola Coughlan svarede helt roligt og køligt tilbage, at hun synes cardiganen så fantastisk ud. Og desuden - at hun altså har et navn.

Se tweetet her.

Tweetet har efterfølgende fået 7500 likes, og flere brugere har støttet op om Nichola Coughlans tøjvalg og holdning.

Derefter fulgte Nicola Coughlan op på tweetet med en artikel, hun havde skrevet til den engelske avis The Guardian, der handler om, at skuespillere skal bedømmes på deres arbejde og ikke deres krop.

Hvis skuespillere skal gøre fremskridt for mangfoldighed i kunstens verden, er dette et skridt tilbage, skriver Nicola Coughlan på sin twitter.

Amanda Richards, der stod bag tweetet om Bridgerton-stjernen, siger til Elle UK, at hun ser sig selv som tyk, og at hensigten med tweetet ikke var, at det skulle være ondt eller fornærmende.

Hun indrømmer dog også, at hun burde have brugt Nicola Coughlans navn i stedet for at have kaldt hende ”den tykke pige fra Bridgerton”.

Læs også