https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/april/altermuligtprim.jpg
Karriere og penge

Karriererådgiver: Alt er muligt lige nu!

28. april 2014
af karriererådgiver Anne Marie Valentin
Foto: All Over og privat
Trives du ikke i dit job, så er det nu, du skal rykke. Aldrig har der været så mange muligheder. Det handler om at gribe dem. Og vi står midt i en større revolution lige nu, skriver Anne Marie Valentin.

Alt er i princippet muligt, og vi står midt i en revolution. I hvert fald hvad angår måden vi arbejder og lever på.

OM ANNE MARIE VALENTIN

Jeg hedder Anne Marie og er Oestrogens karriererådgiver.

Jeg ejer www.intojob.dk som hjælper mennesker videre i karrieren.

I 2010 sagde jeg mit job op, fordi det ikke længere stemte overens med mine værdier og prioriteter. Jeg oplevede mig selv gå på job hver dag og ikke være glad. Derfor sagde jeg mit job op og blev selvstændig.

I dag har jeg en strålende forretning og rådgiver (mest) kvinder ift. deres fremtidige karrierevalg. - Uanset om de er opsagt eller blot i tvivl om de er på deres rette hylde. De fleste af mine kunder vælger et karrieretjek midt i karrieren for at sikre, at de er på vej det rigtige sted hen.

Jeg har de sidste 13 år arbejdet med karriererådgivning i forskellige virksomheder.
Derudover er jeg uddannet NLP Master, certificeret coach samt Passion-coach.

Jeg glæder mig til at udfordre dig og være din sparringspartner i dit Karriere-univers samt give dig nye begreber og input ifht din karriere og dit jobliv.

Tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev her og få flere gode råd og muligheder.

Er du glad for dit job?
De familie- og arbejdsstrukturer vi voksede op under, eksisterer ikke mere. Overgangen fra "det, der var" til "the new normal" har medført en masse muligheder på jobmarkedet, bl.a. muligheden for at skabe sit eget job både som selvstændig og som ansat, men for de fleste er en endnu større usikkerhed for fremtiden og en frygt for det ukendte ophobet.

Jeg møder (alt for) mange der er i et job de ikke længere trives i; også i tilsyneladende "gode jobs" vor man "burde" være glad for at være.

Det, der kendetegner vores tid er, at der hele tiden sker forandringer. Et gammelt kinesisk ordsprog siger "Når forandringen vinde blæser, er der nogle, der bygger læhegn, og andre der bygger vindmøller".

Karriere: Hvad gør du?
Gir du forandringerne medstand eller modstand?
Arbejder du imod det der er eller med?

Jeg hjælper mine kunder med at se alternativer, når de er fastlåste, eller når de ikke ved, hvad de skal gøre!

Arbejdet og de måder, vi kommunikerer på, i dag er blevet væsentlig anderledes. Vore roller og regler er ændret.

Muligheder … eller trusler?
Inden det store krak i 30érne var der ingen rettigheder, pension, goder eller weekendfri. Vi er ved at være der igen, hvor enhver må klare sit.
Ser du muligheder eller trusler i det?

Er det NU, du har, eller ta'r din store chance for at skabe dit eget arbejdsliv?
Det har aldrig været mere sikkert eller let at starte sin egen forretning, og det har aldrig været mere usikkert at være ansat!

Alt er muligt …
Intet er sikkert mere (som "dengang") og meget mere er muligt. I dag kan du sidde langt fra alle og lave en god forretning på internettet. Hvis du kan lancere dine produkter.

Så alt er i princippet muligt - hvad er muligt for dig?

Og hvad er alternativet til et arbejdsliv, du ikke er glad for eller som kan forsvinde "over-night"?

Ny karriere?
Du kan ligeså godt forholde dig til det nu som senere - så er du beredt. For hvis du er mere end 5 år fra at kunne gå på pension, er det mere end sandsynligt, at du skal skifte job eller karriere mere end een gang, inden du i ro og mag kan sætte dig hen ved spinderokken og kigge tilbage på dit bidrag på arbejdsmarkedet.

Vi ses snart igen ...

Anne Marie Valentin

Køb det i Shoppen!

Læs også