taylor
Karriere og penge

Er du vild med Queen B og Taylor Swift? Så skal du læse det her jobopslag

15. september 2023
Kristina Forná
Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix/PR
Netop som du måske gik og troede, at Beyonce og Taylor Swift ikke kunne blive mere ikoniske, så er der nu landet et spritnyt stillingsopslag, hvor du kan få chancen for at blive Beyonce og Taylor Swift-reporter.

Hvis “You Belong With Me” eller “Single Ladies” er dit jam, som du benytter enhver lejlighed til at synge med på med en lidt for skinger tone, hvis du kalder dig for en Swiftie eller er en del af ‘The BeyHive’, eller hvis du fældede en lille tåre, da det gik op for dig, at Beyonces Renaissance tour ikke ville lægge vejen forbi Danmark, så skal du læse med her.

Medierne USA TODAY og The Tennessean søger nemlig henholdsvis en Beyonce og en Taylor-Swift reporter.

Og ja, du læste rigtigt.

Nu har du muligheden for, at din kærlighed til de to stjerner rent faktisk kan omsættes til vaskeægte kontanter.

Det skriver mediet RollingStone.

Og det er ikke småpenge, du får for opgaven.

Timelønnen lyder på ca.150-350 kroner alt afhængig af dine kvalifikationer. Det svarer til cirka 314.000-741.000 kroner årligt, hvis du arbejder fuldtid. Ikke helt dumt, vel?

Men det er selvfølgelig ikke bare sjov og spas det hele. Du skal også levere.

Listen over de kvalifikationer, du skal besidde, er langt fra kort, og indebærer alt fra, at du skal evne at finde på interessante historier, surprise, til, at du skal have et kørekort.

“Vi leder efter en energisk skribent, fotograf og social medie-pro, der kan slukke en ubestridelig tørst efter alt, der omhandler Taylor Swift, med en kontinuerlig strøm af indhold på tværs af forskellige platforme”, står der blandt andet i jobopslaget til Taylor Swift-stillingen.

Samme budskab finder du i stillingsopslaget som Beyonce-reporter, hvor du dog som ægte fan allerede vil have en fordel.

“Den gode kandidat vil også fortælle historier om The Beyhive, hendes beskyttende fanbase, der driver kunstnerens image og relevans”, står der i jobopslaget.

Du skal dog også være rejselysten og klar på at pakke kufferten igen og igen, da en stor del af jobbet er at fortælle om de største øjeblikke på de to sangers turneer.

De to kunstnere har gennem lang tid haft en kæmpe indflydelse ikke kun på musikindustrien, men også resten på af samfundet, ifølge Gannet Co., der står bag medierne USA TODAY og The Tennessean.

“Hun (Beyonce, red.) har været en drivkraft i alt fra, hvordan landet ser på race til, hvordan kvinder tænker om deres partnere”, står der i opslaget.

Så hvad venter du på? Der er åbent for ansøgninger, hvis du drømmer om at blive verdens første Beyonce eller Taylor Swift-reporter.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også