https://imgix.femina.dk/media/96c6ce2a7d69403ab2c27b7243d2f3cd.jpg
Skønhed

FEMINA tester: Neglelak med cracked effect

2. marts 2012
af Charlotte Hallbæck
Depend har lige lanceret 6 nye lakker i fine, sarte nuancer til efteråret. Lakkerne er ”effektlakker”, der krakelerer, så lakken nedenunder kommer til syne i et flot mønster. FEMINA har testet de nye lakker

Forårsfarverne på de nye neglelakker fra Depend er helt uimodståelige, og derfor skal de selvfølgelig også testes! Fidusen ved de nye lakker er, at du lægger den over din almindelige neglelak, hvorefter den krakelerer og danner et flot mønster sammen med lakken, du har lagt under.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c14577f2625f4e4681ec86b57b262695.jpg

DET MENER VI:
Det er ikke specielt mere besværligt at lægge Cracked effect-lakken fra Depend, end det er at lægge almindelig neglelak, men jeg har dog lidt problemer med at dosere lakken, hvilket tydeligt viser sig som en grim overflade på den første negl, jeg prøver på.

Men derefter får jeg taget på det, og resten af neglene får et fint mønster. Lakken er ikke så "hverdagsagtig" og passer nok heller ikke til at have på i mange jobs. Til en rigtig festlig aften er den dog bestemt velegnet.

Plus:
Lakken tørrer rimelig hurtigt, og prisen er mere end rimelig.

Minus:
For at få den krakelerede effekt, kræver det, at man i forvejen har en almindelig neglelak i en farve, der vil passe til. Og så kræver det lige et par gange før man finder ud af at dosere korrekt.

Depend Cracked Effect-neglelak koster 39 kr. Fås bl.a. i Matas

Læs også