https://imgix.femina.dk/media/eeffa0b88c83489a8b0ff1628b18a6e9.jpg
Skønhed

Se de kendtes hemmelige skønhedstips

15. september 2010
af Anne P
5 stjerner og professionelle fortæller, hvad hemmeligheden er bag deres smukke udseende

Vågner Andrea Elisabeth Rudolph og ser blændende ud fra morgenstunden? Og hvorfor er Kaya Brüel så vild med mandelolie? Læs med her, når en række stjerner deler ud af deres personlige erfaringer omkring pleje og skønhed.

HVAD ER DIT BEDSTE SKØNHEDSTIP?

KAYA BRÜEL
SANGER

Når jeg skal rense makeup af, bruger jeg mandelolie. Det er billigt, naturligt og efterlader øjenpartiet og huden blød. Den kan sagtens bruges som makeupfjerner, men også til kroppen i stedet for bodylotion og som creme til ansigtet, hvis man dupper lidt på. Så, allround er olie sgu en meget skøn ting!

SZHIRLEY
SANGER
Ansigtsmasken 'Multivitamin Thermafoliant' (395 kr.) fra Dermalogica: Den er jeg blevet helt afhængig af! Huden ser spillevende ud, og det føles som en 'face-forårsrengøring'. Hver gang.

SALLY WALKER
HOLISTISK SUNDHEDS - OG SKØNHEDSGURU

Jeg bruger 'New Beginning Scrub' (305 kr.) fra Ole Henriksen hver aften. Jeg mener, at når ansigtet er godt rent efter dagens vind og vejr, og man derefter bruger en superplejende natcreme, så kan næringsstoffer bedre komme til.

BEATE BILLE
SKUESPILLER
Børst dine læber med en blød tandbørste og lunkent vand. Læberne bliver helt vildt bløde. (Gum, 59,75 kr. for 6 stk.) Det er en god idé at putte noget plejende læbebalsam på bagefter. Så får man de skønneste læber.

ANDREA ELISABETH RUDOLPH
Tv-vært & direktør for Rudolph Care
'Acai Body Balm' (1.299 kr.) fra Rudolph Care er supermultifunktionel og bestemt et af mine favoritprodukter. Det er udviklet som et hjemmespaprodukt, man bruger på 'selvforkælelsesdage' til hele kroppen efter et varmt bad. Den giver en helt fantastisk blødhed og et smuk shine. Men den kan bruges til meget mere, til håret, hvis man ønsker et skrabet wet-look, eller som pleje til hverdag af tørre albuer, knæ eller sprukne hæle.

Kilde: elle.dk

LÆS OGSÅ: GUIDE TIL DIG FESTLOOK>>

Læs også