https://imgix.femina.dk/media/16d3031d64f543d6be67d2b61eebf068.jpg
Mad

Lynstegt oksekød med champignoner og østerssauce

1. december 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er lynstegt oksekød med champignoner og østerssauce. Få opskriften her

Husk IKKE at salte dine ris, når du koger dem, så forkorter du kogetiden - selve wokretten er nemlig super hurtig at lave.

250 g champignoner i skiver
lidt olie til stegning
300 g oksekød i strimler
3 fed hvidløg
1 spsk. hakket ingefær
1-2 tsk. sukker
1 dl østerssauce
evt. ½-1 dl vand
1 bundt forårsløg, snittet

TILBEHØR:
kogte, grove ris

Rist champignonerne gyldne i olie i en varm wok eller på en pande. Tag dem op; varm wokken helt op igen, og steg kødet, evt. i lidt frisk olie. Kom hvidløg og ingefær i wokken, og lad det stege med i ca. ½ minut. Tilsæt sukker og derefter østerssauce, og lad det hele simre i 1 minuts tid. Kom champignonerne på og evt. lidt vand. Tag wokken af varmen. Vend forårsløgene i, og smag til. Servér straks med kogte ris til.

Opskriften er til 2 personer.

TIP: Retten kan laves både med oksekød, kylling, svin og fast tofu

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/01f47da45b9c4ed9883543b46bfeaa82.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/b2ee440d0f0341deba490eabb57c3210.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/ce42ca880b0341e48b9aea68f59dce57.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/864030101b4e438cad8d0e986964daf9.jpg

Læs også