https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/taet-paa-dig/2012/10/1243-susanne-bier-roed-loeber/1243-susanne-bier-roed-loeber-art.jpg
Underholdning

Susanne Bier: Bryder mig absolut ikke om den røde løber

25. oktober 2012
af Redigeret af Mia Qvist Scheelsbeck, FEMINA, Aller Media
Foto: Tom Lindboe
Den 52-årige filminstruktør har det ikke helt let med glamour og med at mingle til Hollywood-fester

I en blå Elise Gug-kjole gik hun storsmilende op ad den røde løber til Oscar-uddelingen i 2011, og i september strålede hun endnu en gang, da hun gik på den røde løber til filmfestivalen i Venedig sammen med Pierce Brosnan og Trine Dyrholm for at promovere 'Den Skaldede Frisør'.

Filminstruktøren er god til glamour og den røde løber - men som hun siger, er det noget, hun 'absolut ikke bryder sig om'.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/8c0447033af041f1b7f75850e6b42fc7.jpg

- Det er forholdsvist angstprovokerende. Jeg er ikke særlig god til det. Hvis det virker anderledes, når du møder mig, er det, fordi jeg er prof. Jeg er i virkeligheden et lidt genert menneske. Jeg er ikke den festlige person til festen. Jeg er på ingen måde social, forklarer Susanne Bier.

Se Susanne Biers og flere kendte stjerners fantastiske Oscar-kjoler her

Svært at holde en facade
Og når det kommer til at mingle til de store Hollywood-fester, står den kønne filminstruktør helst i et hjørne.
Hun forklarer bl.a., hvordan hun til diverse Golden Globes-fester kom som den første og herefter stod og hang i et hjørne, til der var nogen, der hev fat i hende.

- Jeg har talt med alle mulige stjerner, jeg er bare ikke særlig god til det. Jeg synes ikke, det er fedt. Jeg er rigtig god til at tale med folk, når jeg arbejder med dem. Men det dér, hvor man på en måde skal være skuespiller og skal kunne køre en facade af, det er nærmest.. angstfremkaldende, siger Susanne Bier.

Læs også: Susanne Bier: Får du en mulighed, så behandl den ordentligt

Læs også