Mormorarme - Slip af med dem med træningsøvelser

Vinkedeller, mormorarme eller bingovinger? Ligegyldigt hvad du kalder dem, så er de irriterende at have. Se her, hvordan du kan træne dine mormorarme væk

Onsdag, 9. juli 2014 - 10:22 - af Q redaktionen & Slankedoktor

Vi drømmer om faste, tonede overarme - lige med antydningen af muskel. Men desværre er realiteterne ofte, at fedtet har overtaget, og overarmene fylder lidt for meget.

Men mange kvinder afholder sig fra at træne overarmene af frygt for at komme til at ligne en bodybuilder. Men det behøver ikke at blive resultatet. I samarbejde med Q Slank har vi samlet nogle effektive øvelser til mormorarme. Du kan træne med håndvægte eller du kan bruge armhoops.

'De fem tibetanere' gør dig sund, mere energisk, meget friskere og nærmest evigt ung.På q.dk kan du se, hvordan du udfører øvelsen

Sådan får du faste arme

Disse øvelser gør dine mormorarme og biceps faste og faktisk også gøre din barm mere fast. Husk dog at kombinere dem med konditionstræning og øvelser for resten af kroppen, da det vil give det bedste resultat.

 

Mormorarme øvelser:

1. Dips på en stol

Denne øvelse for mormorarme eller triceps er effektiv. Du kan udføre øvelsen i træningscenteret eller derhjemme.

Først skal du finde en god stol. Placer dine hænder på kanten af stolen og bøj knæene foran dig. Så skal du sænke numsen ned mod gulvet, mens du holder ryggen op mod stolen. Sørg for at slappe af i skuldrene hele tiden. Kom derefter op igen og gentag øvelsen 32 gange, 2 gange ugentligt.

·   For at gøre øvelsen sværere kan du: Strække benene foran dig eller lægge dem strakt op på en anden stol foran dig.

·   Tip til øvelsen : Pust ud på vej op, og træk vejret ind på vejen ned mod gulvet.

 

2. Øvelse, stående

Denne øvelse fungerer bedst, hvis du anskaffer dig et sæt håndvægte. Er du nybegynder er håndvægte på 2 kilo bedst.

Stil dig med skulderbreddes afstand mellem fødderne og bøj lidt i knæene. Tag en håndvægt i hver hånd med et underhåndsgreb og placer hænderne på lårene. Spænd op i maven, træk skuldrene tilbage og ret op i ryggen. Bevæg herefter håndvægtene fra dine lår stille og roligt op til dine skuldre og sænk stille ned igen. Det skulle gerne stramme der hvor dine mormorarme er værst

·   Udfør 32 gentagelser 2 gange ugentligt.

·   OBS: Pust ud på vejen op til skuldrene og træk vejret ind på vejen ned igen.

LÆS OGSÅ: 10 nemme måder at skjule mormorarmene på

 

3. Træning af brystet

Den brede armbøjning: Denne øvelse skal udføres ligesom en armbøjning. Placer hænderne med en god bred afstand. Sæt derefter dine tåspidser i gulvet og sørg for, at din krop er lige som en planke og numsen ikke stritter op mod loftet.

Herefter skal du sænke kroppen ned mod gulvet, så langt ned du kan, og derefter komme op igen. Træk vejret ind på vejen ned og ånd ud på vej op igen.

·   Gentag øvelsen 8 gange to gange ugentligt.

·   Tip: Du kan gøre øvelsen nemmere ved at udføre den på knæene i stedet for på tåspidserne, her skal du dog være særligt opmærksom på ikke at stritte med numsen.

 

4. Slanke arme med armhoops

Armhoop er sjove og nemme at bruge, samtidig med at de styrker musklerne i armene og skuldrene. Få dages regelmæssig træning kan faktisk give resultater.

Stå med ret ryg og hælene samlet. Stram i mavemusklerne og spænd i bækkenbunden. Stræk armene ud til siden og hold dem vandret, hvorefter du lader ringene svinge rundt på underarmen, så du kan mærke armene i rotation.