https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/12/49/nok-traening/nok-ud-af-traening-stor.jpg
Træning og kost

Sådan får du nok ud af din træning

6. december 2012
af SØNDAGs Sundhedspanel
foto Panthermedia
Kan du ikke se resultat af din træning, så glemmer du sandsynligvis nogle vigtige ting. Få fem gode råd til at få mere ud af din træning

Træner du som gal og synes alligevel ikke, at det går stærkt nok med af få fedtprocenten ned? Måske glemmer du nogle vigtige ting, der kan hjælpe.

1:


Det er vigtigt at spise tilstrækkeligt med proteiner, da proteiner stimulerer muskelvækst og samtidigt sætter gang i fedtforbrændingen.

LÆS MERE: Få ti tips til hvordan du sætter fart på din forbrænding.

2:


Hvis du træner styrketræning, så undgå for lange pauser mellem dine sæt. Forskning viser, at korte pauser på 30 sekunder mellem sættene, kan øge din fedtforbrænding med op til 50 pct.

3:

Spis æg til morgenmad! Æg er en god proteinkilde og vigtig for muskelopbygning. Forskning har vist, at de, der spiser æg til morgenmad, spiser væsentligt færre kalorier i løbet af dagen og samtidigt smider de mere kropsfedt!

LÆS MERE: Mange tænker på æg som en kolesterolbombe. Men i virkeligheden strutter æg af sundhed. Læs hvorfor lige her!

4:


Forsøg at få 7-9 timers søvn hver nat, både for at restituere, men også for at undgå hormonelle ubalancer, der kan resultere i, at du spiser mere og derved tager på.

5:

Hold en billeddagbog! At tage billeder af sig selv er medvirkende til, at vi bliver mere kritiske med det vi spiser, og derfor træffer mere hensigtsmæssige beslutninger om vores kost.

6:


Brug high-intensity interval training (HIIT), når du træner konditionstræning for at øge din fedtforbrænding. Konceptet kan overføres til alle former for konditionstræning, hvor du veksler mellem højt tempo og moderat eller lavt tempo.

Kilde: simplyshredded.com

Læs også