Bikini guide: Find den rette bikini til din figur

Shopping

Bikini guide: Find de rette bikinier til din figur

Find inspiration til dit nye badetøj, og få tips til, hvad du skal holde øje med, når du shopper bikinier

De første solstråler er begyndt at kysse kinderne, og snart er det tid at hoppe i vandet. Find inspiration til dit nye badetøj, og få tips til, hvad du skal holde øje med, når du shopper bikinier - uanset om du er æble- eller -pæreformet, stolpe eller timeglas.

Bikinier til STOLPEN
Kendetegn: Du har små bryster, smalle hofter, lange ben og ofte ingen talje.

Tip: Vælg en bikinitop lige efter dit hoved. Da du ikke skal tænke på at holde en stor barm på plads, kan du vælge de fleste modeller. Er du ude efter lidt optisk fylde, så gå efter en bikini med indlæg. Flæser og stærke mønstre giver dog også illusion om et fyldigere bryst. Vælg bikinitrusser af den lavtsiddende slags, med lange stænger kan du sagtens bære det. Hvis du er ude efter lidt fylde til bagpartiet, så giv den ekstra fylde ved at vælge en bikini med flæser eller et frækt mønster.

Bikinier til TIMEGLASSET
Kendetegn: Du har brede skuldre, store bryster, lille talje og brede hofter.

Tip: Vælg en bikinitop, der giver god støtte til dine bryster - halternecks og toppe med bøjler både løfter, former, holder og fremhæver den fyldige barm. Vælg bikinitrusser med høj benskæring, det får dine ben til at se længere ud og leder opmærksomheden væk fra dine brede hofter.

Bikinier til ÆBLET

Kendetegn: Du har brede skuldre, stor barm, smalle hofter og en smal bagdel.

Tip: Vælg en bikinitop, der giver støtte til dine bryster. Toppe med halterneck er perfekte, for de har både stof og styrke nok til at hjælpe et par bryster i kamp med tyngdekraften. En bikini med bøjle (og eventuelt brede stropper) hjælper også med at holde barmen på plads. Vælg bikinitrusser, der fremhæver dine smalle hofter, og tiltræk opmærksomhed til din lille popo med et frækt mønster bag på trussen.

Bikinier til PÆREN
Kendetegn: Du har smalle skuldre, små bryster og brede hofter.

Tip: Vælg en bikinitop, der leder øjet væk fra hofterne og op mod dine bryster - en lys bikinitop, eventuelt med en solid gang push-up, skulle gøre tricket. Vælg bikinitrusser, der skjuler - underdele i mørke og diskrete farver lader den farverige top stå mere frem. Alternativt kan du snuppe kærestens løse herreshorts og opnå en fræk effekt.

Isvaffel, Kegle, Cello? Find din type her, og få inspiration til, hvilket tøj der fremhæver dine fortrin og skjuler skavankerne

Læs mere om: