Mad

Pasta med squash og ricotta

Ugens mandagsopskrift er pasta med squash og ricotta. Få opskriften her

2 squasher
3 fed hvidløg i tynde skiver
lidt olivenolie
250 g ricotta
salt og peber
50 g hakkede valnødder
1 tsk. revet økologisk citronskal
salt og peber

ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, f.eks. tagliatelle
salt
lidt revet parmesan
100 g rucola vendt med lidt citronsaft

Riv squasherne groft. Rist squash og hvidløg i olivenolie i en stor, dyb pande. Det skal ikke tage farve, men falde lidt sammen. Pisk ricottaen med 1-2 spsk. olivenolie. Kom den i panden til squasherne, og lad det varme kort. Vend valnødderne i, og smag til med salt og peber. Servér straks med kogt pasta, revet parmesan og rucola.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Læs mere om: