sarah bernhardt
Desserter

Sarah Bernhardt med hvid chokolade, passionsfrugt og lakrids

Sarah Bernhardt-kager i festhumør med hvid chokolade og et eksotisk strejf af passionsfrugt.

Sarah Bernhardt med hvid chokolade, passionsfrugt og lakrids

Tid: 45 minutter. Bagetid, bunde: 8-10 minutter. Afkøling, chokoladefyld: 2-3 timer
 
DET SKAL DU BRUGE TIL SARAH BERNHARDT MED HVID CHOKOLADE, PASSIONSFRUGT OG LAKRIDS
 
BUNDE
100 g marcipan
30 g flormelis
10 g æggehvide
 
CHOKOLADEFYLD
100 g hvid chokolade
1¼ dl piskefløde
2 passionsfrugter
 
PYNT
200 g hvid chokolade
1 tsk. frysetørret passionsfrugtpulver
1 tsk. rålakridspulver
evt. spiselige blomster
 
PRØV OGSÅ: Få opskriften på Sarah Bernhardt og andre lækre petit four her
 

Opskrift - sådan laver du Sarah Bernhardt med hvid chokolade, passionsfrugt og lakrids

 
1. Bunde: Tænd ovnen på 200°. Ælt marcipan, flormelis og æggehvide sammen. Form massen til 8 små kugler, og tryk dem flade på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 8-10 minutter, til de er gyldne. Afkøl helt.
 
2. Chokoladefyld: Hak chokoladen fint, og læg den i en skål. Bring fløden i kog, og hæld den over chokoladen. Rør rundt, til chokoladen er smeltet. Pres saften af passionsfrugterne, og tilsæt den. Sæt massen på køl i 2-3 timer. Pisk forsigtigt den kolde masse op. Kom den i en sprøjtepose med rund tylle, og sprøjt en top på hver bund. Sæt kagerne på køl, mens du gør klar til pyntning.
 
3. Pynt: Smelt chokoladen over vandbad, og overtræk kagerne – stil dem, 1 ad gangen, på en gaffel, og øs chokolade ud over med stor ske. Pynt med frysetørret passionsfrugt, lakridspulver og evt. blomster.
 
Kan du alligevel ikke undvære kransekagen nytårsaften? Så kig med her, hvor vi har samlet 8 forrygende opskrifter på de lækreste kransekager