Ølkage med hvidtøl og masser af krydderier
Brød og bagværk

Ølkage med hvidtøl og masser af krydderier

20. december 2016
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Ølkagen skal helst serveres lun og med et tykt lag is koldt smør. Uhm! Få opskriften på den lækre ølkage her

Ølkage med hvidtøl og masser af krydderier

Tid: 20 minutter. Bagetid: 55 minutterAntal: 1 kage
DET SKAL DU BRUGE500 g hvedemel1 tsk. natron1½ tsk. stødte nelliker1½ tsk. stødt ingefær1½ spsk. stødt kanel500 g mørk muscovadosukker (eller brun farin)1 hvidtølrugbrødsform, 1 l LÆS OGSÅ: Kanelsnurrer med kardemomme og marcipan

Opskrift - sådan laver du ølkage med hvidtøl og masser af krydderier

Tænd ovnen på 175°. Sigt mel, natron og krydderier sammen i en skål. Rør sukker og øl i. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform, og bag kagen i ovnen i 50-55 minutter. Lad den køle af, og servér med smør.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også