Forårsdressing
Aftensmad

Forårsdressing

23. april 2015Opdateret 12. april
af Julie Hey
Pift din forårssalat op med let og lækker dressing

Det skal du bruge (4 pers)

  • 1 bdt. forårsløg
  • ½ løg
  • ½ rødløg
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk sennep
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bdt. purløg
  • Salt, peber

Fremgangsmåde

  1. Rens forårsløgene – behold lidt af den grønne top.
  2. Halvér dem på langs og skær dem i tynde skiver.
  3. Pil og hak løg og rødløg fint.
  4. Vend løgene med creme fraiche, sennep, presset hvidløg og hakket purløg.
  5. Smag dressingen til med salt og peber og servér den til kogt skinke, fiskefrikadeller eller tomatsalat.

Se flere opskrifter på hjemmelavet sauce her.

Læs også