Barbie
Underholdning

Ryan Gosling og Margot Robbie laver endnu en film sammen

31. august 2023
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: Maja Smiejkowska/Reuters/Ritzau Scanpix
Hint: Det er en forløber til en af dine yndlingsfilm fra 00'erne.

Nogle par kan man bare ikke få nok af, og et af dem er Barbie og Ken – undskyld, vi mener naturligvis Margot Robbie og Ryan Gosling, som demonstrerede unægtelig kemi i "Barbie"-filmen tidligere i år.

Og det er altså en kemisk forbindelse, der er blevet lagt mærke til uden for Warners produktionsstudioer og tvinger Robbie og Gosling ud af Barbie World og ind i et diametralt andet univers.

De to skuespillere er nemlig blevet castet til at indtage hovedrollerne i en ny installation i "Ocean’s 11"-føljetonen, altså en klassisk kupfilm, men med et tvist.

For hvor de velkendte "Ocean’s"-film finder sted i nutiden (filmene er henholdsvis fra 2001, 2004, 2007 og 2018), så vil den nye film, som er en forløber til den eksisterende fortælling, finde sted i 1960’ernes Monte Carlo – og hvad vigtigere er:

Der vil som noget nyt i denne film være lige så meget fokus på kærlighedsforholdet mellem hovedpersonerne, som der vil være på krimi/kupdelen.

Instruktøren, Jay Roach, har udtalt til The Associated Press:

– Margot (Robbie) kom med idéen til mig og præsenterede den som en gammeldags kærlighedshistorie/spændingsfilm forklædt som historien om et kup. Så det handler om et kup, men det er faktisk en kærlighedsfilm.

Roach udtalte desuden, at både han og skuespillerne havde haft deres betænkeligheder ved at lade parret spille overfor hinanden igen i så forskellig en fortælling end "Barbie", men nåede til den konklusion, at konstellationen Robbie/Gosling er en, man ikke kan få for meget af.

Forløberen til "Ocean’s"-føljetonen, som endnu ikke har et officielt navn eller premieredato, bliver dermed tredje gang Margot Robbie og Ryan Gosling spiller sammen.

Udover "Barbie" medvirkede de nemlig begge i den finansielle historiske fiktionskomedie "The Big Short". "Ocean’s"-forløberen bliver dog deres første fælles dyk ned i krimigenren – og det endda med Monaco som kulisse og inspiration fra 1960’ernes måske største filmiske indflydelse, nemlig Alfred Hitchcock.

Med andre ord: Der er meget at glæde sig til, når filmen får premiere, hvilket efter forlydender kan anslås til at blive engang i 2024.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også