Sofie_Linde
Underholdning

Nu kan Sofie Linde og Vennely blive din nabo

2. maj 2023
Af Aviaya Hansen
Foto: Martin Juul/TV2
Vil du sludre med Sofie Linde gennem hækken på Langeland? Så har du nu chancen, for nabohuset er til salg.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Følger du troligt med hver torsdag, når Sofie Linde og Joakim Ingversen giver det sydfynske spøgelseshus med det lidt mindre skræmmende navn Vennely en ordentlig overhaling på TV 2?

Eller er du en af dem, der har sneglet dig ned ad Snøde Bygade for at få et glimt af Sofie Linde og Joakim Ingversens sommerresidens?

Så er der godt nyt.

For nu kan du komme endnu tættere på og sågar blive tv-parrets nabo.

Der skriver Fyens Stiftstidende.

Huset kan blive dit for den nette sum af 1.095.000 kroner, men hvis du er hurtig og sætter din underskrift på slutsedlen inden 1. juni, lover mæglerkæden Dan Bolig tilmed, at du får et afslag på 50.000 kroner.

Sofie Lindes nabohus har ligesom Vennely også et navn. Huset har en fortid som skomagerbutik, hvorfor huset nu er kendt under navnet Skomagerhuset.

Huset er fra 1916, men er i væsentligt bedre stand end Vennely var, da Sofie og Joakim overtog det i 2021.

Dengang gav den daværende ”X Factor”-vært og Joakim Ingversen 695.000 kroner for det. En god pris, mente Sofie Linde dengang.

- I starten var vi sådan: ”Hvorfor er der ingen, der har købt det her før? Folk er så dumme”. Så en dag møder jeg en lidt yngre fyr, der siger, at det er, fordi det er alt for dyrt jo.

- Altså, 600-et-eller-andet-tusinde, det er da okay! ”Nej, jeg ved da i hvert fald, at dem, der har købt det før jer, de har købt det for 100-et-eller-andet”. Nå, okay, jamen fedt nok, har hun fortalt i B.T.’s podcast ”Det, vi taler om”.

Hun har siden indset, at det er en dårlig investering, hvis man ser på det med økonomiske briller.

- Alle er så stensikre på, at nu får vi alt det her, og så sælger vi det bare videre og tjener penge på det, og man har lyst til at råbe: ”Det kan vi ikke! Vi kan ikke få nogen penge for det”, altså, vi har købt det for dyrt fra start. Det er os, der er de dumme, det er os med de lange næser.

Du kan se Skomagerhuset her.

Læs også