Foto: Morten Mejnecke
Underholdning

Isabella Alberte Hedeager afslører navnet på sin datter - det er nemt for Moffe at sige

24. april 2023
Nanna Niemann
Influencer Isabella Alberte Hedeager har valgt et navn til datteren, som heldigvis er nemt for sin elskede morfar at sige

Det er kun lige godt en måned siden, at den Isabella Alberte Hedeager kunne byde sit først barn velkommen til verden, og torsdag valgte den 31-årige influencer at afsløre navnet på den søde lille sag.

Den lille pige, der kom til verden med en kampvægt på tre kilo, har fået navnet Liva. Det skriver Hedeager i et opslag, som hun har delt med sine mere end 156.000 følgere på Instagram.

Og ifølge Isabella, der til daglig bor sammen med sin 98-årige morfar og sin kæreste Simon Wittrup, er det et navn, der går fint hånd i hånd med moffes nuværende tilstand.

– Det kniber stadig med at udtale “Isabella” og “pissemyre”. Til gengæld er der helt styr på det vigtigste, for det er ikke noget problem at sige “Liva”, skriver Isabella Alberte i sit opslag, hvor hun også har delt et sødt billede af Moffe og sig selv med lille Liva i armene.

Fandt Moffe med blodprop

Billedet af Moffe, der faktisk hedder Svend Aage, er taget fra sygesengen. For fem dage siden fandt Isabella Alberte nemlig sin højt elskede morfat med en blodprop i hjernen.

Selv om Isabella Alberte var sikker på, at Moffe ikke vil overleve, så løsnede blodproppen sig heldigvis på vej til hospitalet, og således er Moffe i bedring.

Det er i den forbindelse, at Svend Aage har mistet evnen til at tale helt, som han plejer, men ifølge Isabella Alberte skal det hele nok blive godt igen.

– Sprog og fysiske funktioner vender stille og roligt tilbage, og han er nu indlagt til genoptræning med målet om at komme hjem til os igen snart, lød det fra influenceren i et længere opslag onsdag.

Isabella Alberte har i adskillige år delt ud af sit særlige familieliv. For syv år siden valgte hun nemlig at flytte sammen med sin 66 år ældre morfar. Noget som blandt andet er blevet foreviget i TV 2 Echos minidokumentar om den kære familieduo.

Læs også