Bridget
Popkultur

Sæt kryds i kalenderen: "Bridget Jones 4" er måske tættere på, end du tror

31. august 2023
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: MEGA
Indspilningerne er efter signende lige ved at gå i gang.

Det er seks år siden Bridget Jones, Mark Darcy og co. sidst kastede komiske situationer ud i biografsalen i "Bridget Jones and Baby", hvilket kun fik efterspørgslen på endnu en "Bridget Jones"-film til at stige yderligere.

For hvordan klarer den altid lidt kluntede Bridget sig egentligt som mor?

Men nu lader det til, at fans af den uheldige heltinde har fået deres bønner hørt, og at endnu en "Bridget Jones"-film er på vej – 22 år efter den første film ramte skærmene i 2001, hvor den dengang 30-årige Bridgets singleliv med alt, hvad det indebar af cigaretter og forliste forhold, blev en af de mest ikoniske symboler for tiden.

I den seneste film fra 2016 blev Bridget Jones endelig gift med sin drømmemand, Mark Darcy, som det efter flere forviklinger viste sig var faderen til hendes baby.

Den film, vi har i vente, er dermed et nyt kapitel i Bridget Jones’ dagbogsliv, og vil derfor centrere sig om hendes nye rolle som mor baseret på bogen "Bridget Jones: Mad About The Boy" fra 2016 af Bridget Jones-forfatteren Helen Fielding.

Forfatteren sagde i dette radiointerview, at: ” … vi arbejder på filmversionen og håber på, at den kommer til at blive lavet.”

Og hovedpersonen selv, Bridget Jones aka. Renée Zellweger, er også klar på en film til. Hun har udtalt til SiriusXM:

– Jeg håber. Jeg håber. Filmene er sjove, og hun (Bridget Jones, red.) er sjov. Jeg elsker at være i hendes sko. Det får mig til at grine, og hver dag på settet handler kun om, hvor akavet vi kan gøre de situationer, hun er i. Det er bare så sjovt.

Det forlyder at optagelserne til filmen skulle have været indledt denne sommer, men er blevet forsinket grundet den omfattende strejke i Hollywood. Renée Zellweger, som er en populær dame i Hollywood, har derudover skrevet kontrakt til to andre film, hvilket kan forsinke projektet yderligere – eller i værste fald blive det, som "Bridget Jones 4" falder på.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også