spisesteder milano
Rejser

REJSE | De 5 bedste aperitivo-steder i Milano

18. maj 2016
af Christian Harpøth og Malene Ejsing
Du kan ikke tage til Milano uden at opleve aperitivo-kulturen langs kanalerne i Navigli. IN har fundet de 5 bedste steder at nyde din før-middag-drink og de små buffet-hapsere.

Selvom aperitivo-traditionen ikke stammer fra Milano, er den nok allerstærkest i den italienske modeby. Især langs kanalerne i kvarteret Navigli. IN har fundet de 5 bedste steder at nyde din før-middag drinks med de dertilhørende små retter fra de overdådige buffeter i det hyggelige kanalkvarter Navigli.

https://imgix.femina.dk/madogbolig/mag_cafe_foto_facebook.jpg
Foto: Facebook

MAG CAFÉ
Stedet går for at lave nogle af Milanos bedste cocktails - ovenikøbet til den nette sum af 8 euro. Nyd din aperitivo på Mag Café, hvor du både kan sidde inde i de trattoria-lignende lokaler eller langs kanalen på stedets udendørs borde.

HVOR? Ripa di Porta Ticinese, 20143 Milano

Se mere HER

LÆS OGSÅ: HAMBORG-GUIDE | Tag på weekend syd for grænsen

REBELOT
Lokalerne leder nærmest tankerne hen på en toscansk vingård, men det er altså stemningen, maden og drinksne stedet er kendt for. Besøg Rebelot for en fantastisk aperitivo.

HVOR? Ripa di Porta Ticinese, 55, 20143 Milano

Se mere HER

RITA & COCKTAILS
Et af de mere moderne steder i Navigli at få sin aperitivo på er baren Rita & Cocktails, der ligger i en sidegade til den store kanal. Moderne i den forstand, at der bliver leget med nye slags cocktails. Prøv det!

HVOR? Via Angelo Fumagalli, 1, 20143 Milano

Se mere HER

https://imgix.femina.dk/madogbolig/maya_foto_mayamilano.it_.jpg
Foto: Mayamilano.it

MAYA
Hvis pizza, focaccia og oliven bliver for meget for dig, kan aperitivoen også bestå af noget knap så italiensk. Besøg fx baren Maya for en tortilla-inspireret aperitivo.

HVOR? Via Ascanio Sforza, 41, 20136 Milano

Se mere HER

SPRITZ
Baren Spritz er opkaldt efter den orange drink Aperol Spritz, der længe har været den mest eftertragtede sol-drink i Italien. Så tørster du efter en aperitivo i form af en Aperol Spritz med dertilhørende småretter er Spritz et meget godt sted at søge hen.

HVOR? Ripa di Porta Ticinese, 9, 20143 Milano

LÆS OGSÅ: Verdens bedste hotel er kåret

Læs også