https://imgix.femina.dk/madogbolig/media/websites/in-dot-dk/website/2014/marts/uge-12/paaskeferie612x400.jpg
Rejser

Her rejser vi hen i påsken

17. marts 2014
af Juliane Olsen
Over 30.000 danskere har sikret sig en plads på påskeflyene med sydlig eller oversøisk retning, og rigtigt mange har i år valgt Madeira.

Spørger man dem, er det fordi, de ønsker at se det nye Cristiano Ronaldo museum på den smukke blomster-ø, som slog dørene op lige før nytår.

"Mange københavnere kommer sandsynligvis til at gå forgæves efter påskerejser i påsken, men i Jylland kan man dog stadig have held til at finde en ferie med varme og med direkte flyvning fra Billund," siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo.

Det er hovedsageligt vinterrejsemålene, der byder danskerne velkommen i påsken - således De Kanariske Øer, Jordan, Madeira og en række oversøiske. Sommerrejsemålet Tyrkiet er også åbnet og er trillet ind på en tredjeplads med Alanya, Side og Belek.

"Den helt store overraskelse i år har været Madeira, som har tiltrukket rekordmange gæster. Når vi spørger dem, er det åbningen af det nye Ronaldo-museum i Funchal, der trækker. Mange nævner også den frodige blomster-ø som begrundelse. Påsken er en finurlig størrelse, for man ved aldrig, om den bliver varm eller kold i Danmark, og det får mange til at rejse væk. Det ser desværre ud som om, tusinder vil gå forgæves," siger Rikke Koks Andreassen.

Den 15. december åbnede således et Ronaldo-museum i hovedbyen på portugiserens fødeø, Madeira. Til trods for at Cristiano Ronaldo ikke har rundet de 30 år endnu, så er han så at sige allerede på vej på museum. Ronaldo har doneret en lang række trofæer og andre interessante ting, som vises på museet.

Cristiano Ronaldo vil i øvrigt bruge nogle af sine mange fodbold-millioner på at udvikle erhvervslivet og turismen på Madeira, har han meddelt.

Top-tre over påskedestinationer:

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Fuerteventura og Alanya

Læs også