Italien
Foto: @Lucas_Warner
Rejser

5 unikke oplevelser i Italien

15. januar 2014
af Simone Gullberg / Foto: Instagram
Er du vild med lokalt produceret vin, pastaretter i verdensklasse, hyggelige små gyder med autentisk italiensk landsbystemning, så har vi fundet fem italienske perler, du bare må besøge.

Vi har fundet fem smukke, hyggelige og små byer i Italien, der inviterer på lokale delikatesser og rustik italiensk charme. De smukke landsbyer er det perfekte sted for dig, der vil et par dage væk fra hverdagen til sydens charme for at opleve uspoleret italiensk idyl.

Disse fem byer bringer dig helt tæt på det lokale samfund, der gemmer på kulturelle oplevelser, du sent vil glemme. Lev som de lokale og nyd den formidable udsigt, de byder på, de grønne vinmarker eller det knaldblå middelhav. Spis frisk og lokalt produceret mad, som de skønneste pastaretter og ny fanget fisk. Gå en tur i de gamle, skrå og rustikke gader og oplev middelalderens smukkeste efterladenskaber. Tag på lokale markeder og barer og oplev, hvordan ånden er venlig og imødekommende - med andre ord, nyd Italiens smukkeste landsbyer!

Vi har fundet fem fantastiske små byer i Italien, der hver især inviterer dig på et ægte italiensk eventyr - se dem i vores galleri.

Læs også