https://imgix.femina.dk/madogbolig/media/websites/madogbolig-dot-dk/website/4.-rejser/5-anderledes-destinationer-p.jpg
Rejser

5 anderledes rejser i 2014

3. marts 2014
af Eilen Anthoniussen / Foto: All Over
Søger du anderledes rejseoplevelser? Vi har fundet fem forskellige rejsemål, der på hver sin måde byder på kulinariske oplevelser og kreativt design.

Kunne du trænge til lidt inspiration til dine rejseplaner i år? Her er en liste over fem anderledes destinationer i 2014, som vi kan mærke en tydelig tendens omkring. Disse fem destinationer markerer sig især på områder som mad, design, vin og kultur og er absolut spændende rejsemål for sande livsnydere.

Læs også: Lær alt om den irske madkultur!

Brænder du for design, skulle du måske overveje en tur til Cape Town, som har fået æren at være vært for den store World Design messe. Det markeres med 450 forskellige events i løbet af 2014, og samtidig kan du nyde Cape Towns fantastiske natur og benytte lejligheden til at smage på interessant lokal mad.

Du behøver dog ikke at tage så langt væk for at få en anderledes oplevelse. Vores finske naboer tiltrækker stor opmærksomhed på internationale rejseportaler for kunsten at nyde livet. Udover deres velkendte sauna, kan du få unikke madoplevelser på de spændende restauranter, der spirer frem i Helsinki for tiden.

Læs også: Se vores galleri med anderledes hoteller!

Måske er du mere til vinplantager og vinsmagning i varmen? Tag et kig på de fem destinationer, og lad dig inspirere til det nye rejseår.

Læs også