Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Skytte

Årshoroskop
2017

Året som helhed

Du er i en vigtig periode, hvor du samler erfaring, viser ansvarlighed og bliver betroet et større ansvar. Hele året vil præges af dette, som i første omgang lyder meget formelt og forpligtende. Det er måske også rigtigt, men du formår at have det sjovt undervejs og har hele tiden dit mål for øje. Du vokser med de opgaver, du får eller stiller dig selv. Der er ingen risiko for, at du gror fast – din nysgerrighed får dig til at komme omkring og hele tiden være på farten. Du træffer mange nye mennesker og kan øge din vennekreds. Din trang til frihed gør dig udadvendt og til tider grænsesøgende uden lyst til at følge normen. Og så alligevel ikke, for med din ansvarlighed gør du dig dine værdier bevidst og véd, hvad du må bevare. Sidst på året har du opnået, hvad du ønsker, og bliver mindre udfarende.

Job

Din øgede ansvarlighed får du også glæde af på dit job, hvor du bliver betroet flere og større opgaver. Men pas på, du ikke blot tager imod, kunsten bliver at sige fra, så du ikke bliver overbebyrdet. Udvælg de opgaver, der for dig er interessante, og gå målrettet efter at have med disse at gøre. Du vil kæmpe for at vise, hvad du er værd, og ønsker, det skal afspejles i din løn. Her kan du være kompromisløs, og hvis ikke du får som fortjent, kan det få dig til at skifte job. En vigtig drøftelse finder sted i maj.

Kærlighed

Din udadvendte og frihedssøgende stil kan virke lidt udfordrende på din partner. Der er ingen tvivl om, at du gerne vil parforholdet, og det viser du også. Men hvis du er single, kan det være, du nyder friheden, og så vil din udadvendthed tiltrække dig meget opmærksomhed. Allerede i februar har du mulighed for spændende kontakt. Måske vil du finde ud af, at du tiltrækkes af helt andre typer, end du ellers plejer at kigge efter. For den etablerede Skytte er der ingen planer om at ændre på det, der fungerer.

Årets muligheder

Du kan tage et skridt videre på karrierestigen.

Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.