Træning og kost

Tab dig efter graviditet

af SlankeDoktor 31. juli 2011
dk: Lisa Bolting - Foto: Colourbox
Få hjælp til at tabe dig efter graviditeten med Q slank og et hold af eksperter

Kom kiloene til livsMange kvinder kæmper i årevis med de ekstra og uvelkomne graviditetskilo, men sådan behøver det ikke være. Her på SlankeDoktor.dk hjælper vi nye mødre til at komme tilbage til deres oprindelige vægt uden at de skal opleve sult. For når man har en lille ny derhjemme, kniber det med overskuddet, og som nybagt mor har man brug for at alt er så nemt som muligt.

Vi tilbyder dig en særlig kostplan, der tager hensyn til, om du ammer eller ej. Derudover kan du også få en motionsvejleder, der guider dig gennem de forskellige motionsmuligheder, efterhånden som din krop bliver klar til flere udfordringer. Det er vigtigt, at du ikke kaster dig ud i træning og motion, før din læge har givet lov.Tilmeld dig Q Slank i dag!En følelse af velværeSelv om den lille fylder meget i dit nye liv som mor, så må du ikke glemme dig selv. Når først du er kommet ind i den nye rutine, vil du opdage, at du fungerer bedre, når du gør noget godt for dig selv. At prioritere en sund livsstil som ny mor handler om en følelse af velvære. Når du har det godt med dig selv, har du også mere overskud til din nye familie.

Ikke aleneHos SlankeDoktor.dk har vi grupper særligt tilegnet dig og andre nye mødre. Her kan du få inspiration fra og støtte andre mødre, der også kæmper med kiloene. Det er en god måde at komme i kontakt med nogen der ved, hvordan det føles at være i din situation, og få et netværk, der er der for dig - når du har tid.

Med SlankeDoktor.dk skal du ikke møde op noget sted på et bestemt tidspunkt. Du kan gå online, når det passer dig. Måske er det om formiddagen, at den lille sover, og du har en time for dig selv - så er det rart at kunne udnytte tiden på den bedste måde.Læs også:Marie vil være slank og gravidQ efterlyser DIN succeshistorie!Sødt på ti minutter: Brændte figner med græsk yoghurt