Træning og kost

5 genveje til at holde januarkuren

af webredaktionen - Artiklen indeholder affiliate links 7. januar 2016
Januar er over os, og det startede så godt med masser af motivation til vægttab og nye, gode vaner. Men det kan godt være svært at holde sundhedsfanen højt hele januar (eller hele året måske endda), så vi har fundet nogle genveje, der gør kampen mod kiloene lidt nemmere.

Hold LCHF-kurenEr du hoppet med på bølgen med få kulhydrater og mere fedt, så går første genvej ind forbi lchfbutikken.dk, hvor du finder alt, hvad du skal bruge for at holde lchf-kuren. De har alt fra bøger og konceptet til sødemidler, olier, pulvere og hvad du ellers kan have brug for. Besøg lchfbutikken.dk 

 

Opskrifter med få kalorier Er det i stedet 5:2-kuren, du er på, er den store udfordring at blive ved med at finde nye, lækre opskrifter med få kalorier til fastedagene. Det finder du for eksempel i bogen ”Sund og slank med 5:2” og ”Den letteste vej til 5:2-kuren” med 200 opskrifter. Du kan også købe en e-bog og gå i gang med det samme. Prøv for eksempel Philip Løvlands ”5:2 kuren”, som er en god overall introduktion og guide til kuren, og vores egen minimagasin ”Den ultimative guide til 5:2-kuren”.

Du finder bøgerne her:

5:2-kuren - Den ultimative guide til 5:2 - Sund og slank med 5:2 - Den letteste vej til 5:2 - 5:2 ugemenuer

 

Hypnose til vægttabSæt en lydbog i ørene, og bliv ved blid hypnose guidet til en ændring i tanke- og handlemønstre, der kan være det, der skal til for at opnå et varigt vægttab.

Find Slankekur med hypnose her

Eller prøv hypnose mod sukkertrang

 

Lækkert træningstøjEr du godt i gang med nye, gode træningsvaner? Så har du fortjent noget nyt, lækkert træningstøj. Ikke bare er det sjovere at se godt ud, mens man pruster af sted, så kan det også virke motiverende med et par helt nye løbeleggings eller en sportsbh, der ligger og kalder lokkende på dig.

Hos Stadium har de – ud over en masse af de almindelige sportsmærker – deres eget mærke SOC, som er træningstøj i god kvalitet til rigtig fornuftige priser. Gå til stadium.dk

Sportmaster har træningstøj fra alle de store mærker, som Adidas, Nike, Casall, Sorel, The North Face og New Balance – og desuden stort januarudsalg med op til 70 % besparelser lige nu. Find gode tilbud på Sportmaster.dk

 

Den helt hurtige genvejSkal kuren skydes i gang med et brag? Så er det måske måltidserstatningerne, du skal ud i.  Kombinér eventuelt med vitaminer og kosttilskud, så du er sikker på at få alt, hvad kroppen har brug for, også selv om du i en kort periode spiser mere ensformigt.

Find måltidserstatninger og startpakker fra fx Nupo og Nutrilett her

Find kosttilskud og vitaminer her