Træning og kost

4. december: Kanelkage

af Tatjana Albinus 4. december 2014
LCHF opskrift: Dette er en svampet og lækker kage med smag af jul.

Kanelkage (8 personer)

Ingredienser 60 gram smeltet smør 150 gram sukrin gold* 100 gram fedtreduceret mandelmel* 4 tsk. kanel 1 tsk. bagepulver 2 dl græsk yoghurt   Glasur 30 gram smeltet smør 125 gram sukrin melis* 1/2 tsk. vaniljepulver 1 spsk. kakao 2 spsk. stærk kaffe   Alle ingredienserne til kagen røres sammen, hældes i en lille rugbrødsform og bages ved 180 grader 30 minutter. Kagen afkøles og overhældes med glasur   Opbevares på køl et par dage eller fryses.   Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk   I morgen får du opskriften på en frisk rødkålssalat  
    Opskriften er fra e-bogen Low carb julelækkerier, der indeholder over 40 opskrifter på sunde udgaver af de traditionelle julelækkerier. Læs alt om e-bogen og køb dit eget eksemplar her         *Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.   *Fedtreduceret mandelmel binder meget væske i dejen og kan derfor ikke erstattes af malede mandler med samme resultat. Det kan købes i Matas eller i helsekosten.   *Surin melis er flormelisudgaven af sukrin gold. Den kan købes i Matas og i helsekosten.