Træning og kost

10 tips - Julegave til HAM

af Redaktionen 28. november 2013
Foto: PR og Shutterstock
Det er den sværeste gave – for hvad skal vi give manden i julegave, når han nu har sokker nok? Vi har samlet 10 tips på gaver til HAM, så din juleshopping kan blive lidt lettere.

Top 3:

1. Underholdning i særklasse: HBO's Boardwalk Empire

HBO's Boardwalk Empire sæson 1-3 er netop udkommet på DVD. Serien er skabt af den Emmy®-belønnede manuskriptforfatter Terence Winter (Sopranos) og Martin Scorsese.

kr. 599,-

Køb den på Cdon.com

2. Den frække: Til ham, der tør lege medHar du mulighed for at snige en ekstra julegave ind, så brug anledningen til at give ham et lille erotisk indspark! For sexlegetøj er ikke kun for kvinder, der findes efterhånden også en del til mænd og par. "Tor" er en pikring, der består af en ring med en lille "boks" foroven, som kan vibrere. Ringen er lavet i et fleksibelt materiale, så den skulle passe de fleste uanset størrelse. Den har 6 vibrationsniveauer i alt og er genopladelig.  

kr. 659,-

Fri Fragt, hurtig levering i Qshoppen

3. Til bogormen: Anders Fog Rasmussen

I stedet for at pakke en af de sædvanlige fodboldspiller-biografier ind, så giv ham Søren Mørchs "Anders Fogh Rasmussen - en dansk statsminister i det 21. århundrede". Interessant og tankevækkende læsning om en mand og magten.

"Anders Fogh Rasmussen - en dansk statsminister i det 21. århundrede", forlaget Gyldendal, 299,95 kr.

kr. 299.95,-

Køb den på Saxo.dk

Se mange flere fede julegave ideer til manden i galleriet nedenfor: